Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

Haku kirjoittamisen perusopintoihin

3.-21.4.

Kirjoittamisen perusopintojen tavoitteena on tutustuttaa opiskelija kirjoittajan työhön. Opinnot tarjoavat valmiuksia kirjoittaa, analysoida ja arvioida erilaisia tekstejä sekä mahdollisuuden saada perusteltua palautetta kirjoittamisen eri vaiheissa. Opiskelu on joustavaa, voit valita omien mahdollisuuksiesi mukaisesti lähi-, verkko- tai itsenäisiä opintoja.

Kirjoittamisen perusopintoihin (30 op) voi hakea kahdesti vuodessa: huhtikuussa (elokuussa alkaviin opintoihin) ja lokakuussa (tammikuussa alkaviin opintoihin). Kevään 2017 hakuaika päättyy 21.4. klo 15.00. Haku tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella.

Halutessasi voit tehdä kirjoittamisen perusopinnot kokonaan etäopiskellen. Lähiopetusta järjestetään sekä Jyväskylässä että Helsingissä.

Lue lisää oppiaineesta ja hakuohjeista:

kuuluu seuraaviin kategorioihin:
Seuraa meitä