Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

Avointa korkeakoulutusta Äänekoskella

Lukuvuosi 2017-2018, JYAY ja JAMK

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) tarjoavat yhteistyössä avointa korkeakouluopetusta Äänekoskella syksystä 2017 alkaen.

Avoin korkeakouluopetus Äänekoskella | Avoin yliopisto, Jyväskylän yliopisto

Kaikille avoimia korkeakouluopintoja

Avoimet korkeakouluopinnot ovat kaikille avoimia iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnot ovat osia yliopisto- ja ammattikorkeakoulututkinnoista, joten mikäli jatkat myöhemmin tutkintokoulutukseen, voit hakea opintojen sisällyttämistä tutkintoosi.

Joustavaa opiskelua

Opinnot toteutetaan siten, että pystyt opiskelemaan esimerkiksi työn tai muiden opintojen ohella. Osa opiskelusta tapahtuu verkossa ja mahdolliset lähiopetusjaksot Äänekoskella järjestetään iltaisin ja viikonloppuisin. Opiskelu sisältää esimerkiksi opintomateriaaleihin perehtymistä sekä erilaisia tehtäviä yksin tai yhdessä.

Lue lisää ja tutustu opintoihin:

kuuluu seuraaviin kategorioihin:
Ilmoittaudu tapahtumaan