Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

Biotalousalan asiantuntijaksi osaamissalkun avulla

Jyväskylän yliopiston avoimen yliopison opintotarjontaa biotalousalan osaamissalkussa

Haaveiletko biotalousalan opinnoista? Biotalousasiantuntijan osaamissalkku on uudenlainen tapa kehittää osaamista biotalousalalla. Osaamissalkku on nimitys laajalle erilaisten opintojaksojen kokonaisuudelle. Salkku sisältää monipuolisesti biotalouden opintojaksoja usean suomalaisen korkeakoulun tarjonnasta. Mukana on myös Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opintoja.

Biotalous on nopeasti kehittyvä ala. Se tarjoaa uudenlaisia ratkaisuja ja auttaa tavoittelemaan vähähiilistä ja resurssitehokasta yhteiskuntaa ja taloutta.

Globaalit markkinat ovat kasvussa ja uusille osaajille ja innovaatioille on kysyntää. Muiden muassa metsäteollisuus, kalateollisuus, kiertotalous, jätehuolto, energiantuotanto, kemianteollisuus, maatalous, elintarviketeollisuus, luonnontuoteala ja lääketeollisuus etsivät uusia biotaloudellisia ratkaisuja.

Kaikki salkun opintojaksot toteutetaan verkko-opintoina, mikä mahdollistaa opintojen joustavan suorittamisen. Voit rakentaa opintojaksoista sinua kiinnostavan, henkilökohtaisen ja omia tavoitteitasi palvelevan kokonaisuuden. Salkun laajuutta ei ole ennalta määritetty, joten voit vapaasti määritellä oman osaamissalkkusi laajuuden. Yhteensä salkusta opintoja löytyy yli 90 opintopisteen edestä!

Biotalousasiantuntijan osaamissalkku on osa Työelämälähtöinen avoin korkeakouluopetus (AVOT)-hanketta, joka kehittää avointa korkeakouluopetusta vastaamaan paremmin työelämän muuttuviin tarpeisiin.

kuuluu seuraaviin kategorioihin:
Lataa mobiilisovellus