Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

Helsingin lähiopetus ja tentit Diakonia-ammattikorkeakoululla 1.8. alkaen

Avoimen yliopiston kaikki Helsingin lähiopetus järjestetään Diakonia-ammattikorkeakoulun tiloissa (os. Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki, sijainti kartalla1.8.2017 alkaen. Draamakasvatuksen lähijaksoja järjestetään sekä Teatterikorkeakoulun että Diakonia-ammattikorkeakoulun tiloissa, tarkemmat tiedot näet draamakasvatuksen Korppi-sivuilta.

Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston Helsingin tenttitilaisuudet järjestetään 6.6. alkaen Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) tiloissa. Tarkka salitieto ilmoitetaan ennen tenttitilaisuuden alkua sisääntuloaulassa olevassa monitorissa. HUOM! Älä ota tenttimiseen liittyvissä kysymyksissä yhteyttä Diakonia-ammattikorkeakouluun, vaan avoimen yliopiston opiskelijapalveluihin.

kuuluu seuraaviin kategorioihin:
Ilmoittaudu tapahtumaan