Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

Lahjaksi uutta osaamista? - Osta opintolahjakortti verkossa!

Haaveista totta avoimessa yliopistossa?

Lahjakortti avoimen yliopiston opintoihin on arvostettu lahja, joka tuottaa iloa saajalleen pitkäksi aikaa.

• Lahjakortin avulla voit auttaa lahjan saajaa tekemään haaveistaan totta.
  • Lahjakortin saaja voi käyttää lahjakortin haluamallaan tavalla opintomaksuihimme.
  • Kortti on voimassa vuoden sen ostopäivästä lähtien.

Voit ostaa lahjakortin Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opintoihin verkossa. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortin summan voit valita seuraavista yleisimmistä maksusummistamme:

30 €, 45 €, 60 €, 75 €, 90 €, 150 €, 210 €, 250 €, 280 €, 350 €

Jos haluat ostaa lahjakortin jollekin muulle summalle, ota ystävällisesti yhteyttä opiskelijapalveluihimme.

Lahjakortti toimitetaan postitse mahdollisimman pian lahjakortin ostamisen jälkeen. Toimitusosoitteeksi voit valita oman osoitteesi tai suoraan lahjan saajan postiosoitteen. Lahjakortin mukana toimitetaan ilmoittautumislomake, jolla lahjakortin saaja ilmoittautuu haluamiinsa opintoihin. Lahjakortin saaja saa myös ohjeet ilmoittautumiseen lahjakortin mukana.

Osta lahjakortti verkossa | Avoin yliopisto, Jyväskylän yliopisto

Lisätietoja tarvittaessa Opiskelijapalveluistamme: avoneuvo@avoin.jyu.fi, puh. 040 576 7760

kuuluu seuraaviin kategorioihin:
Seuraa meitä