Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

Opiskelijalähettiläät-blogissa: "Avoimessa opiskelu mahdollistaa opiskelun esimerkiksi silloin, jos opiskelupaikka ei aukea ensiyrittämällä"

Jyväskylän yliopiston Opiskelijalähettiläät -blogissa suomen kielen opiskelijalähettiläs Elina kirjoittaa kokemuksiaan avoimessa yliopistossa opiskelusta muun muassa näin:

"Avoimessa opiskelu mahdollistaa opiskelun esimerkiksi silloin, jos opiskelupaikka ei aukea ensiyrittämällä, mutta haluaa jo astua yliopistomaailmaan. Niin minä tein, koska halusin käyttää välivuoteni hyödyllisesti. Avoimessa opiskellut opinnot voi liittää osaksi yliopistotutkintoa, ja näin päästyäni virallisesti yliopiston kirjoille, sain hyväksilukea esimerkiksi osan kasvatustieteiden opinnoista ja liittää loputkin opinnot tutkintoni osaksi. Uskonpa, että avoimessa opiskeluni näytti myös hyvältä valintakokeisiin liittyvässä haastattelussa, jossa toin ilmi motivaationi opiskella esimerkiksi kertomalla jo opiskelleeni mm. kasvatustieteitä. Voipa olla, että avoimessa opiskelu auttaa myös valintakokeisiin lukemisessa seuraavalla kerralla."

Lue lisää Elinan kokemuksista:

kuuluu seuraaviin kategorioihin:
Osta lahjakortti verkossa