Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

Ilmoittaudu mukaan ohjaustapahtumaan Helsingissä!

Ensiaskeleita avoimen opintoihin ti 6.6.2017 klo 14-17

Ensiaskeleita avoimen opintoihin 6.6.2017

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto järjestää Ensiaskeleita avoimen opintoihin -tapahtuman Helsingissä tiistaina 6.6.2017 klo 14-17. Tapahtuma järjestetään Diakonia-ammattikorkeakoulun Helsingin kampuksella.

Ilmoittaudu tapahtumaan ja varaa oma ohjausaikasi, jos olet kiinnostunut opinnoistamme ja haluat kuulla niistä lisää. Mukaan voit ilmoittautua myös, jos opiskelet jo meillä avoimia yliopisto-opintoja ja haluaisit vastauksia opintojesi suorittamiseen liittyviin kysymyksiin.

Tapahtumassa saat oman ohjausaikasi myötä askelmerkkejä opintojen valintaan, JY:n avoimen yliopiston opintotarjontaan, tutkintotavoitteiseen opiskeluun ja opintoihin ilmoittautumiseen liittyen.

Mikäli tarvitset sisällöllistä ohjausta opintoihisi liittyen, otathan yhteyttä oppiaineesi yhteysopettajaan, jonka yhteystiedot löydät opintotarjontamme alta oppiaineesi sivulta:

kuuluu seuraaviin kategorioihin:
Osta lahjakortti verkossa