Avoimen yliopiston arvot ja visio

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto on jatkuvan oppimisen edelläkävijä, joka tarjoaa yliopisto-opintoja kaikille.

JYU avoin yliopisto tarjoaa tiedettä, osaamista ja mahdollisuuksia kaikille.

Vuonna 2030 JYU avoin on

yhteisöllisesti yksilöllinen,
valtakunnallisesti vaikuttava,
kansainvälisesti kestävä ja
avoimista ajanmukaisin.


JYU avoimen yliopiston arvot ovat

  • avoimuus
  • eettisyys
  • laatu
  • luottamus
  • yhteisöllisyys

 

JYU avoin yliopisto

   

JYU avoimen strategia 2030


Hankkeet

JYU avoin kehittää jatkuvaa oppimista ja aikuispedagogiikkaa yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa hankkeissa. 

Kansainväliset hankkeet mahdollistavat koulutuksen tarkastelun ja kehittämisen eurooppalaisesta näkökulmasta. Hanketoiminnan tulokset näkyvät opiskelijoille rohkeina ja innovatiivisina ratkaisuina niin opetuksessa kuin ohjauspalveluissa.Pedagoginen kehittäminen

Ohjauksen kehittäminen ja laadukas aikuis- ja verkkopedagogiikka ovat tärkeitä JYU avoimen tavoitteita. Taustalla kehittämisessä on tutkittu tieto, niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.

JYU avoimen tutkimuslähtöinen pedagoginen kehittämisohjelma luo uusia käytäntöjä oppimisen tueksi. Kehitämme opintoja tukemaan yhä paremmin työelämää ja ihmisten erilaisia opintotavoitteita. 

Tilaa avoimen yliopiston uutiskirje

Saat tietoa avoimen ajankohtaisista asioista ja vinkkejä avoimen yliopiston opintotarjonnasta sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit koska tahansa perua suostumuksesi. Tutustu myös tietosuojailmoitukseemme.

Kun painat liity-nappia, siirryt tilauksen onnistumisesta kertovalle sivulle. Pääset takaisin painamalla selaimesi paluunappia.