Avoimen yliopiston organisaatio

Organisaatio

Organisoitumisemme on systeeminen: se sisältää toisiinsa kytkeytyviä tasoja. Toimintamme keskiössä on opiskelija ja hänen oppimisen ja opiskelun tarpeensa. Sisin kehä sisältää opiskelijoillemme näkyvän ja lähellä heitä oleva toimintamme: opiskelijoiden ohjauksen ja neuvonnan sekä opetuksen. Seuraava kehä sisältää organisaatiomme erilaiset ryhmät: johtokunnan, johtoryhmän ja opetuksen kehittämisryhmän. Kolmantena mallissa on "Kehittämisen kehä", joka kattaa Tutkimuslähtöisen pedagogisen kehittämisohjelmamme. Uloimpana kehänä organisaatiorakenteessamme ovat yhteistyö ja sidosryhmät.

Organisaatio_JYAY_2017_12_22.png

Johtokunta

Johtokuntamme nimittää Jyväskylän yliopiston rehtori. Johtokunnan tehtävät on määritelty Jyväskylän yliopiston johtosäännössä. Johtokuntamme tehtäviin kuuluu mm. avoimen yliopiston toiminnan arvioiminen ja kehittäminen, toiminta- ja taloussuunnitelman hyväksyminen sekä opiskelijoiden valintaperusteiden päättäminen.
Toimikausi: 1.1.2018 - 31.12.2021
Puheenjohtaja: vararehtori Marja-Leena Laakso
Sihteeri: sihteeri Satu Lassila   
Jäsenet (varajäsen):

  • Dekaani Hanna-Leena Pesonen (dekaani Minna-Riitta Luukka)
  • Hallintopäällikkö Taru Kujanpää (opintopäällikkö Päivi Saari)
  • Rehtori Jaana Laitila, Alkio-opisto (koulutussuunnittelija Anu Urhemaa, Tampereen kesäyliopisto)
  • Pedagoginen johtaja Anna Kaikkonen (yliopistonopettaja Tarja Ladonlahti)
  • Yliopistonopettaja Kirsi-Marja Sauren (yliopistonopettaja Piia Leppämäki)
  • Opiskelija Anni Tele

Lisäksi asiantuntijajäsenenä on koulutuspalvelujohtaja Mari Ikonen.

Koulutuksen kehittämisryhmä

Jyväskylän yliopiston tutkintosäännön mukaan opetuksen kehittämisen tueksi yksikön johtaja nimeää koulutuksen kehittämisryhmän. Ryhmässä on myös opiskelijajäsen. Koulutuksen kehittämisryhmän tehtävänä on seurata koulutuksemme tuloksellisuutta, kehittää opetuksemme ja opiskelun laatua sekä edistää opetuksen jatkuvaa kehittämistä. 
Toimikausi:
1.1.2017 - 31.12.2020
Puheenjohtaja:
Koulutusvarajohtaja, yliopistonopettaja Anna Kaikkonen
Jäsenet: 
yliopistonopettajat Minna Oikari, Leena Valkonen, Sirpa Tapola-Tuohikumpu, Mari Laine, koulutuspäällikkö Katja Lehtonen sekä tuntiopettaja Milla Saajanaho ja opiskelija Minna Haapakoski. 


Tilaa avoimen yliopiston uutiskirje

Klikkaa linkkiä ja tilaa JYU avoimen yliopiston uutiskirje. 

Uutiskirjeestä saat tietoa avoimen ajankohtaisista asioista ja vinkkejä opintotarjonnasta sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit koska tahansa perua suostumuksesi.

Tutustu myös tietosuojailmoitukseemme.