29.–30.8.19 Valtakunnalliset vapaan sivistystyön päivät 2019

Vapaan sivistystyön päivät ovat vapaan sivistystyön koko henkilöstön yhteinen seminaari ja keskustelufoorumi. Päivien aikana kuullaan puheenvuoroja ajankohtaisista, vapaata sivistystyötä koskettavista teemoista, osallistutaan toiminnallisiin työpajoihin sekä ylläpidetään ja luodaan uusia verkostoja.
  • Aika 29.08.2019 30.08.2019 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Paikka Tampereen seudun työväenopisto Sampola, Sammonkatu 2, 33540 Tampere
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Vapaan sivistystyön päivät järjestetään Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston, Tampereen kesäyliopiston, Vapaa Sivistystyö ry:n, Tampereen seudun työväenopiston, Ahjolan Setlementti ry:n, Opintokeskus Siviksen, Tampereen yliopiston, Varalan Urheiluopiston ja Päivölän Opiston yhteistyönä.

Vuoden 2019 VST-päivien teemana on Koulutus, työ, tulevaisuus, jota käsitellään luennoilla ja työryhmissä. Lisäksi osallistujien keskinäisille keskusteluille on ensimmäiselle päivälle varattu hyvin aikaa. Keskustelufoorumeilla keskustellaan pienryhmissä ja ryhmää ja foorumiakin voi vaihtaa, kun siltä tuntuu. Keskustelufoorumeille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Toinen reitti yliopistoon -hanke osallistuu myös VST-päiville. Projektipäällikkö Paula Savela ja työpaketti 2:n vetäjä Satu Vuori Jyväskylän yliopistosta pitävät TRY-työpajan perjantaina:

Vapaa sivistystyö ja yliopistojen opiskelijavalinnat – Toinen reitti yliopistoon -hanke valintoja kehittämässä

Perjantai 30.8.2019 klo 10.15-12.15

Hankkeen tilannekatsaus. Miten vapaa sivistystyö kytkeytyy hankkeen tämänhetkisiin tuloksiin ja tavoitteisiin? Miten yhteistyötä voidaan kehittää hankkeen loppuajaksi?

Ilmoittaudu Valtakunnallisille vapaan sivistystyön päiville 15.8. mennessä