Opiskelun palvelupiste/ Student service desk, HelpJYU.fi

Ota yhteyttä opiskelun palvelupisteeseen HelpJYU-palvelussa

Ota meihin yhteyttä HelpJYU:n Palvelut ja neuvonta -> Opiskelu -kohdan lomakkeilla.

Tutustu myös HelpJYU:sta löytyviin ohjeisiimme! Kaipaatko infoa tai ohjausta opintojen suunnitteluun - tutustu kaikille avoimiin ohjaustapahtumiin avoimessa yliopistossa.

  • Opiskelun palveluiden asiointipiste palvelee Jyväskylän yliopiston kirjasto Lähteen ensimmäisessä kerroksessa (tila 154) tiistaisin klo 10-11 ja torstaisin klo 12-13.
    • Huom! Asiointipiste Lähde-rakennuksella on tauolla kesäkuusta elokuun alkuun asti (viikot 23-31). Asiointipiste on auki Lähteellä taas tiistaina 8.8. alkaen.

 HelpJYU- sininen taustai.jpg

HelpJYU:n palveluiden kautta voit kysyä avoimen yliopiston

HelpJYU:n palveluiden kautta voit tilata avoimen yliopiston

Puhelinnumeromme on puh. 029 441 8080

  • Palvelemme sinua mape 1215.

Palvelut loma-aikoina

Loma-aikoina pystymme palvelemaan sinua monissa asioissa, vain hiukan tavallista rajatummin.

Voimme auttaa sinua muun muassa ilmoittautumiseen sekä maksuihin liittyvissä yleisissä asioissa ja toimittaa sinulle virallisen opintosuoritusotteen. Suoritusten kirjaamisessa opintorekisteriin ja koonnillisten opintosuoritusotteiden toimittamisessa voi olla viivettä lomien vuoksi.

Lomien jälkeen pystymme tarjoamaan jälleen tutkintotavoitteista tai opintojen sisällöllistä ohjausta, sekä käsittelemään suoritustavan vaihtamispyyntöjä poikkeustapauksissa ja AHOT-hakemuksia sekä  aineopintojen edeltävien opintojen tarkistuksia.