Avoimen yliopiston opintopalvelut/Student and Academic Services at Open University, Ota meihin yhteyttä: https://help.jyu.fi

Puhelinnumero:
040 576 7760
  • Palvelemme sinua ma-ke klo 9–15, to-pe 10–15
  • kiirastorstaina, juhannusaaton aattona ja arkipäivään osuvina jouluaaton aattona ja uudenvuoden aattona avoinna klo 10–14
  • Kesällä 2020
    • juhannuksesta heinäkuun 19. päivään saakka palvelemme klo 12-15.
    • 20.–25.7. olemme suljettuna
    • Kaikki opiskeluihin liittyvä asiointi hoidetaan yliopistolla edelleen sähköisesti, joten opiskelijavieraita emme vielä tällä hetkellä ota vastaan.

Ota meihin yhteyttä HelpJYU:n Palvelut ja neuvonta -kohdasta. Tutustu myös HelpJYU:sta löytyviin ohjeisiimme!

 HelpJYU- sininen taustai.jpg

HelpJYU:n kautta voit kysyä

HelpJYU:n kautta voit tilata

Pal­ve­lut loma-ai­koina

Loma-aikoina pystymme palvelemaan sinua monissa asioissa mutta vähän tavallista rajatummin.

Voimme auttaa sinua mm. ilmoittautumiseen, opintojen perumiseen sekä maksuihin liittyvissä yleisissä asioissa. Voimme toimittaa sinulle virallisen opintosuoritusotteen, mutta opintokokonaisuustodistus on mahdollista saada vasta lomien jälkeen. Myös suoritusten kirjaamisessa opintorekisteriin on viivettä lomien vuoksi.

Lomien jälkeen pystymme tarjoamaan jälleen tutkintotavoitteista tai opintojen sisällöllistä ohjausta, sekä käsittelemään opinto-oikeuden pidennysanomuksia ja AHOT-hakemuksia sekä  aineopintojen edeltävien opintojen tarkistuksia.

JY:n tutkinto-opiskelijaksi hakemista tai yliopistoon ilmoittautumista koskevissa asioissa ota yhteyttä yliopiston opintopalveluihin.