Avoimen yliopiston opintopalvelut / Student and Academic Services at Open University, Ota yhteyttä avoimen yliopiston opintopalveluihin https://help.jyu.fi

Ota meihin yhteyttä osoitteessa help.jyu.fi
Puhelinnumero:
040 576 7760

Ota meihin yhteyttä HelpJYU:n Palvelut ja neuvonta -kohdan lomakkeella.
Tutustu myös HelpJYU:sta löytyviin ohjeisiimme!

 HelpJYU- sininen taustai.jpg

HelpJYU:n palveluiden kautta voit kysyä avoimen yliopiston:

HelpJYU:n palveluiden kautta voit tilata avoimen yliopiston:

Puhelinnumero opintopalveluihimme on 040 576 7760

  • Palvelemme sinua ma-ke klo 9–15, to-pe 10–15.
  • Kiirastorstaina, juhannusaaton aattona ja arkipäivään osuvina jouluaaton aattona ja uudenvuoden aattona avoinna klo 10–14.
  • Kaikki opiskeluihin liittyvä asiointi hoidetaan JYU avoimessa yliopistossa edelleen pääsääntöisesti sähköisesti. Jos sinun täytyy asioida toimipisteessämme Ruusupuistossa, sovithan siitä etukäteen ottamalla yhteyttä opintopalveluihin.

Pal­ve­lut loma-ai­koina

Loma-aikoina pystymme palvelemaan sinua monissa asioissa, vain hiukan tavallista rajatummin.

Voimme auttaa sinua muun muassa ilmoittautumiseen, opintojen perumiseen sekä maksuihin liittyvissä yleisissä asioissa. Voimme toimittaa sinulle virallisen opintosuoritusotteen, mutta opintokokonaisuustodistus on mahdollista saada vasta lomien jälkeen. Myös suoritusten kirjaamisessa opintorekisteriin on viivettä lomien vuoksi.

Lomien jälkeen pystymme tarjoamaan jälleen tutkintotavoitteista tai opintojen sisällöllistä ohjausta, sekä käsittelemään opinto-oikeuden pidennysanomuksia ja AHOT-hakemuksia sekä  aineopintojen edeltävien opintojen tarkistuksia.

JY:n tutkinto-opiskelijaksi hakemista tai yliopistoon ilmoittautumista koskevissa asioissa ota yhteyttä yliopiston opintopalveluihin.