Avoimen yliopiston ohjaustapahtumat

JYU avoin yliopisto tarjoaa maksutonta ja kaikille avointa ohjausta avointen yliopisto-opintojen suunnitteluun.  Etäohjauspäivästä voit halutessasi varata henkilökohtaisen ohjausajan. Aina voit olla yhteydessä myös suoraan oppiaineen opettajiin tai yhteyshenkilöihin kun pohdit opintojen aloittamista tai jatkamista. Tutkintotavoitteisten avointen opintojen kysymyksissä opintoneuvojamme on apunasi.

Varaa aika etäohjaukseen, jos

 • mietit opintojen aloittamista JYU avoimessa yliopistossa tai haluat suunnitella opintojasi
 • mietit millaista opiskelu avoimessa yliopistossa on
 • haluaisit kuulla lisää oppiaineesta

Jos haluat opiskella tutkintotavoitteisesti

Tulevat JYU avoimen ohjauspäivät

Kaikille avoimesta, maksuttomasta etäohjauspäivästä voit varata ohjausajan, jolloin avoimen yliopiston asiantuntija on apunasi opintojen suunnittelussa tai muissa avoimen opintoja koskevissa kysymyksissä. Aina voit olla yhteydessä myös suoraan oppiaineen opettajiin tai yhteyshenkilöihin, kun pohdit opintojen aloittamista tai jatkamista. 

 • Kaikille avoimeen etäohjauspäivään voit varata henkilökohtaisen ohjausajan alla olevasta linkistä. Aikoja on tarjolla pääsääntöisesti klo 14 ja 17 välillä. Ajanvaraus avataan n. 2 viikkoa ennen ko. päivää.
 • Ohjauspäiviä on seuraavasti:
  > Keskiviikkona 16.8. (avoimen väylä -teema, ajanvaraus avataan elokuun alussa)
  > Keskiviikkona 30.8.
  > Keskiviikkona 13.9.
  > Keskiviikkona 11.10. 
  > Keskiviikkona 1.11.
  > Torstaina 30.11. 

Ohjausta saatavilla

Syksyn Aloita avoimessa -webinaari 31.8.23

 • Aloita avoimessa -webinaarista to 31.8.2023 klo 16.15 saat infoa avoimen yliopiston opintojen suunnitteluun ja aloittamiseen. Yleisen yhteisen osion jälkeen saat tietoa erilaisista opinnoista avoimessa opintojen perehdytyksissä!

Tietoa avoimen väylästä: Väyläilta 10.8.23

Katso tästä linkistä elokuussa 2022 pidetyn Avoimen väylän illan tallenteet. Saat tietoa yleisesti avoimen väylästä ja tietyistä väylistä Jyväskylän yliopistoon.

Mitä on JYU avoin yliopisto? Tutustu avoimeen yliopistoon


Ehkäpä etsit vastauksia näihin kysymyksiin? Tutustu jo ennen ohjausaikaasi!

 

Avointen korkeakoulujen yhteiset opiskelutaitowebinaarit

Kaikille avoimissa, maksuttomissa opiskelutaitowebinaareissa aiheina ovat muun muassa verkko-opiskelu, ajankäyttö opiskellessa sekä tieteellisten tekstien lukeminen ja kirjoittaminen.

 

Nähdään opintojen merkeissä – Tervetuloa JYU avoimen yliopiston ohjaustapahtumiin! 

Avoin yliopisto on avoin kaikille. Ilmoittaudu ympäri vuoden. Opinnot ovat Jyväskylän yliopiston opetussuunnitelmien mukaisia. Niiden hinta on 15 euroa opintopistettä kohti (poislukien maksuttomat opinnot).