Innostu ja ilmoittaudu jo tänään!

Opintomme ovat Jyväskylän yliopiston opintovaatimusten mukaisia yliopisto-opintoja. Opintoja voit tehdä suoraan Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopisto-opetuksessa tai yhteistyöoppilaitoksissamme ympäri Suomea.

Yhteistyöoppilaitosten opintoihin ilmoittautuminen 

Yhteistyöoppilaitoksissa järjestettäviin avoimiin yliopisto-opintoihin ilmoittaudutaan verkossa Korppi-opintotietojärjestelmässä.

 1. Ilmoittaudu ensin omaan yhteistyöoppilaitokseesi, josta saat ohjeet opintoihin ilmoittautumiseen Korppi-opintotietojärjestelmässä.
 2. Rekisteröidy Korppi-opintotietojärjestelmän käyttäjäksi, jolloin saat käyttäjätunnuksen ja luot itsellesi salasanan Korppiin.
  1. Rekisteröityminen tehdään avoimen yliopiston Korppi-käyttöliittymän kautta osoitteessa https://avoin.korppi.jyu.fi.
  2. Rekisteröitymisen ensimmäisessä vaiheessa annetaan oma henkilötunnus. Tällä varmistetaan, ettei henkilöllä ole jo käyttäjätunnusta Korppiin.
  3. Muista tallentaa Korppiin myös postiosoitteesi.
  4. Käyttäjätunnus tiedotetaan rekisteröitymisen lopussa. Kirjaa käyttäjätunnus ja salasana itsellesi muistiin!
  5. Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt Korpin käyttäjäksi ja sinulla on jo Korpin käyttäjätunnus ja salasana, voit siirtyä suoraan kohtaan 3.
  6. Lue hyvän ja toimivan salasanan muodostamisohjeet.
 3. Kirjaudu sisään Korppiin käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
  1. Unohditko Korppi-tunnuksesi?
  2. Unohditko Korppi-salasanasi?
 4. Siirry haluamasi opintokokonaisuuden tai opintojakson Korppi-sivulle
  1. joko oppiaineen verkkosivulta kohdasta Yhteistyöoppilaitoksissa järjestettävät opinnot TAI
  2. etsimällä opintokokonaisuus tai opintojakso Korpista hakutoiminnolla kohdassa Opinnot - Kurssit ja kokonaisuudet - Haku ja ilmoittautuminen (Yhteistyöoppilaitokset (avoin yo) -välilehti).
 5. Ilmoittaudu opintokokonaisuuteen tai opintojaksoon Korppi-sivun ylälaidassa olevasta Ilmoittaudu -painiketta klikkaamalla.
 6. Jos ilmoittauduit opintokokonaisuuteen, käy lopuksi ilmoittautumassa kokonaisuuteen sisältyville opintojaksoille.
  1. Jaksoilmoittautumisia tarvitaan suoritustietojen rekisteröintiä ja oppimateriaali-Koppaa käyttävissä oppiaineissa Koppa-oikeuksien saamista varten.
  2. Ilmoittaudu opintojaksoille Korpissa seuraavasti:
   1. Klikkaa kohdassa Opinnot (Kooste meneillään olevista opinnoistasi / Kurssit ja kokonaisuudet) kyseisen opintokokonaisuuden linkkiä.
   2. Klikkaa Korpin navigoinnista opintokokonaisuuden nimen alta Yleiset tiedot -linkkiä, jolloin pääset opintokokonaisuuden Korppi-sivulle.
   3. Opintokokonaisuuden Korppi-sivun Sisältö-kohdasta löydät linkit opintojaksojen ilmoittautumissivuille.