Palaute verkkosivuista

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto uudisti verkkosivunsa tammikuussa 2018. Anna palautetta uusista verkkosivuistamme ja osallistu opintolahjakortin arvontaan.

Uudistimme verkkosivumme, mitä sinä niistä ajattelet? Sekä ruusuja että risuja saa nyt antaa! Palautteesi verkkosivuistamme on meille tärkeää, sillä haluamme kehittää niistä mahdollisimman helppokäyttöiset. Palautetta käydään läpi viikottain.

Liity samalla halutessasi myös uutiskirjelistallemme ja saat muutamia kertoja vuodessa sähköpostiisi tietoa opinnoistamme ja muista ajankohtaisista asioistamme. Viimeistään 28.2.2018 palautetta verkkosivuistamme antaneet voivat myös osallistua 250 euron opintolahjakorttimme arvontaan. Opintolahjakortti arvotaan palautteenantajien kesken 1.3.2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse ja voittajan etunimi julkaistaan verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Opintolahjakortin arvonta   Avoimen yliopiston henkilökunta ei voi osallistua opintolahjakortin arvontaan.


Uutiskirjeen tilaus   Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietoa ajankohtaisista asioista ja sinua kiinnostavia vinkkejä avoimen yliopiston opintotarjonnasta vaivattomasti omaan sähköpostiisi muutamia kertoja vuodessa. Osoitettasi ei käytetä muihin tarkoituksiin ja voit erota jakelulistalta milloin haluat.


Olen