Palaute verkkosivuista

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto uudisti verkkosivunsa tammikuussa 2018. Anna palautetta uusista verkkosivuistamme ja auta meitä kehitystyössämme.

Uudistimme verkkosivumme, mitä sinä niistä ajattelet? Sekä ruusuja että risuja saa nyt antaa! Palautteesi verkkosivuistamme on meille tärkeää, sillä haluamme kehittää niistä mahdollisimman helppokäyttöiset. Palautetta käydään läpi viikottain.

Liity samalla halutessasi myös uutiskirjelistallemme ja saat muutamia kertoja vuodessa sähköpostiisi tietoa opinnoistamme ja muista ajankohtaisista asioistamme.

Osallistuminen opintolahjakortin arvontaan päättyi 28.2. ja opintolahjakortti arvottiin 1.3. Opintolahjakortin voitti Minna Helsingistä, voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.

Uutiskirjeen tilaus   Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietoa ajankohtaisista asioista ja sinua kiinnostavia vinkkejä avoimen yliopiston opintotarjonnasta vaivattomasti omaan sähköpostiisi muutamia kertoja vuodessa. Osoitettasi ei käytetä muihin tarkoituksiin ja voit erota jakelulistalta milloin haluat.


Olen