10.09.2018

Mak­su­ton S2-verk­ko­kurs­si: kie­li­tie­toi­nen kou­lu­tus

Haluaisitko perehtyä monikielisyyden ja kielitietoisuuden eri näkökulmiin? Kielitietoinen koulutus -verkkokurssimme on sinua varten. Lisäys 20.9.2018: Kurssi on täynnä. Se on tarjonnassa maksullisena opintotarjonnassamme (suomi toisena kielenä).

Kielitietoinen koulutus -verkkokurssilla tarkastelet äidinkielten ja kielellisen identiteetin sekä kielitietoisuuden merkitystä oppimisessa sekä pohdit, miten näitä voidaan tukea monikielitietoisella pedagogiikalla. Opintojakso on osa Suomi toisena ja vieraana kielenä (S2) -opintoja.

Tämä opintojakso on osa Suomi toisena ja vieraana kielenä (S2) -opintoja ja nyt tarjolla maksuttomana verkkokurssina. Verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset työssäsi lisävalmiuksia S2-opetukseen ja haluat täydentää olemassa olevaa osaamistasi. Osallistujat otetaan opintojaksolle ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta. Opintojaksolla ei ole esitietovaatimuksia.

Huomaathan: Opintoihin eivät voi ilmoittautua ne, joilla on jo aiempi ilmoittautuminen S2-aineopintoihin Jyväskylän yliopistossa.