Nähdään UusioUra-tapahtumassa Kaapelitehtaalla 5.2.

• Nähdään UusioUra-tapahtumassa Kaapelitehtaalla 5.2.
  • 2020-02-05T11:00:00+02:00
  • 2020-02-05T18:00:00+02:00
  • UusioUrassa voit tutustua JYU avoimen yliopiston opiskelumahdollisuuksiin. Laaja verkko-opintojen tarjonta ja Helsingissä tarjottava lähiopetus mahdollistavat akateemiset opinnot monelle. Asiantuntijamme opastavat UusioUrassa opintojen suunnittelussa ja valinnassa. Voit myös varata henkilökohtaisen ohjausajan opintojen suunnitteluun. Älä missaa JYU avoimen puheenvuoroa ”Jännittäviä tarinoita opiskelusta aikuisella iällä”.
  • Avainsanat tapahtumat
  • Aika 05.02.2020 klo 11.0018.00 (Europe/Helsinki / UTC200)
  • Paikka Kaapelitehdas
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 190 8129
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

UusioUrassa Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston asiantuntijat auttavat osastolla opintojen suunnittelussa ja valinnassa koko tapahtuman ajan. Tutustu laajaan opintotarjontaan ja joustavaan verkko-opintojen mahdollisuuteen. Myös Helsingissä on tarjolla lähiopetusta useissa oppiaineissa.

Tapahtuman aikana on tarjolla henkilökohtaisia ohjausaikoja opintojen suunnitteluun. Voit varata oman aikasi tästä: (LINKKI PÄIVITTYY), ja jutella rauhassa mm. juuri sinua kiinnostavista oppiaineista. niiden opiskelusta ja siitä kuinka avoimet yliopisto-opinnot sopivat elämäntilanteeseesi. Jos sopivaa aikaa ei löytynyt UusioUran ajalle, voit olla yhteydessä opintopalveluihimme ja pyytää ohjausaikaa.

UusioUra-tapahtumasta löydät tarkempaa tietoa tapahtuman verkkosivuilta.

Aloita yliopisto-opintosi nyt. Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto on avoin kaikille, verkossa ja lähiopetuksessa.

Miltä tuntuu opiskella aikuisena?

UusioUran ohjelman Jännittäviä tarinoita opiskelusta aikuisella iällä -esitys valottaa hauskasti ja havainnollisesti sitä, miltä tuntuu lähteä opiskelemaan aikuisena. Puheenvuorossaan JYU avoimen yliopiston aikuiskasvatuksen ja henkilöstöjohtamisen opettaja, KT, Kirsi Saurén herättelee elävien esimerkkien avulla pohtimaan myös itseä opiskelijana – tai tulevana opiskelijana. Hän pohtii muuttuvaa maailmaa, opiskelun merkitystä, motivaatiota sekä opiskelun esteiden voittamista.

Opiskelu aikuisena ei ole samanlaista kuin nuorena. Suurin osa asioista on toisin. Olet nähnyt ja kokenut elämää, johon opittua peilaat. Se syventää oppimisen kokemusta ja tuo varmuutta. Todennäköisesti tiedät varmemmin mistä olet kiinnostunut, mitä tavoittelet ja millaisia valintoja haluat tehdä. Ehkä etsit täsmällistä tietoa tiettyyn tarpeeseen. Opiskelukäytännöt ovat erilaiset kuin pari vuosikymmentä sitten, ja ehkä myös elämäntilanne haastaa. Mihin väliin opinnot oikein istuvat arjessa? Varmaa on, että rakentava palaute oppimistehtävästä auttaa myös aikuista oppimaan ja kehittymään.

Opiskelu voi olla myös jännittävää! Uskallatko tulla kuulemaan?

Avoin yliopisto