Avoimen väylän kautta tietotekniikan tai koulutusteknologian tutkinto-opiskelijaksi

Hae informaatioteknologian tiedekunnan tutkintokoulutuksiin avoimen yliopiston väylältä!

Opiskele tutkintotavoitteisesti avoimessa yliopistossa. Kaikki ne, jotka suorittavat avoimen väyläopinnot hyvällä opintomenestyksellä, valitaan tutkinto-opiskelijoiksi Jyväskylän yliopiston informaatiotieteen tiedekuntaan. Avoimen yliopiston väylän kautta voit hakea tietotekniikan ja koulutusteknologian koulutuksiin.

Katso informaatioteknologian avoimen väylän hakuohjeet ja valintaperusteet (mikähän tähän linkataan?). Näet linkistä seuraavien tutkinto-ohjelmien tiedot:

Miksi avoimen yliopiston väylä?


Esimerkkejä työtehtävistä

  • Tietotekniikka: Erityispedagogiikassa koulutetaan laaja-alaisia, muuttuviin työnkuviin ja moniammatilliseen yhteistyöhön kykeneviä korkeatasoisia erityisopettajia sekä erityiskasvatuksen asiantuntijoita.
  • Koulutusteknologia: Kasvatus- ja aikuiskasvatustieteissä opitaan ymmärtämään kasvatuksen, opetuksen ja oppimisen ilmiöitä erityisesti työelämän, digitaalisuuden ja perheen konteksteissa.

Opiskele informaatioteknologiaa Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa

Voit aloittaa väyläopintojen opiskelun avoimessa yliopistossa milloin tahansa.

Tutustu ja ilmoittaudu:

Korkeakoulututkinto suoritettuna?

Jos sinulla on jo korkeakoulututkinto ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta, voit hakea suoraan Informaatioteknologian tiedekunnan maisteriohjelmiin

Kysy lisää Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston väyläopinnoista

Ota yhteyttä opintopalveluihimme.