Digimarkkinoinnin opintokokonaisuus

Opiskele digimarkkinointia Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa. Digimarkkinoinnin opintokokonaisuus vahvistaa markkinoinnin parissa toimivien ja alaa opiskelevien valmiuksia digitaalisessa markkinoinnissa ja viestinnässä. Saat opinnoissa uusimpaan tieteelliseen tietoon perustuvaa osaamista. Valitse sinulle sopivat kurssit ja opiskele joustavasti avoimessa.

Digimarkkinointi kehittyy nopeasti ja tarjoaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia asiakkaiden palvelemiseen. Strategisesti toteutettu digitaalinen markkinointi auttaa erottumaan kilpailijoista ja palvelemaan asiakkaita yhä paremmin.

Mitä digimarkkinoinnin opintokokonaisuus sisältää?

JYU avoimen yliopiston digimarkkinoinnin opintokokonaisuus (15–30 op) tarjoaa kokonaisvaltaista ymmärrystä ja osaamista suunnitella, toteuttaa ja johtaa digimarkkinointia. Suorittamalla digimarkkinoinnin koko opintokokonaisuuden saat lisäpätevyyttä alan suunnittelu- ja johtotehtäviin.

Tiedepohjaisen opintokokonaisuuden opintojaksot kattavat seuraavia teemoja:

  • digimarkkinoinnin perusteet
  • sisältöstrategiat
  • kaupan alan digitalisoituminen
  • digimarkkinointia ohjaava lainsäädäntö

Kuinka aloitan digimarkkinoinnin opinnot?

Opintokokonaisuus aloitetaan pakollisella Johdatus digimarkkinoinnin opintoihin (2 op), ja sen suoritettuasi voit valita tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan yhteensä 15–30 opintopisteen kokonaisuuden.

Pääset ilmoittautumaan kullekin opintojaksolle opinto-oppaassamme.

Voit opiskella digimarkkinoinnin opintokokonaisuuden joustavasti vaikkapa työsi ohessa. Opintojaksot suoritetaan verkossa Moodle-alustalla ja enimmäkseen omien aikataulujesi mukaan.

Digimarkkinoinnin opinnot

Opiskele digimarkkinointia avoimessa

  • joustavasti verkossa
  • suurin osa opintojaksoista opiskeltavissa itsenäisesti oman aikataulusi mukaan
  • voit sisällyttää opintokokonaisuuden yliopistossa suoritettavaan tutkintoosi