Draamakasvatuksen opintojen aloittaminen

Tervetuloa opiskelemaan draamakasvatusta Jyväskylän yliopiston avoimeen yliopistoon! Tältä sivulta löydät ohjeen, jonka avulla pääset alkuun opinnoissasi. Jos sinulle jää jotain kysyttävää, ota yhteyttä opintopalveluihimme.
  1. Draamakasvatuksen perus-ja aineopintoihin on erillinen haku, jonka kautta voit päästä opiskelijaksi. Perusopintojen haut ovat pääsääntöisesti elo-syyskuussa ja maalis-huhtikuussa, ja aineopintojen haku on huhti-toukokuussa. Huom! Lukuvuonna 2020-2021 draamakasvatuksen perusopintojen opiskelijat saavat opinto-oikeuden vuodeksi ja aineopinto-opiskelijat kahdeksi vuodeksi.

  2. Kun olet saanut opiskeluoikeuden, kirjaa kalenteriisi lähiopetuksen (aineopinnoissa myös verkkokurssien) aikataulut sekä mahdollisten ennakkotehtävien/oppimistehtävien palautuspäivämäärät, jotka löytyvät tarkemmin Moodlen työtilasta. Oppimistehtävissä on lukuvuoden aikana useampi palautusmahdollisuus. Suunnittele tehtävien palautukset omaan aikatauluusi sopivaksi. Lue lisää opintojen suunnittelusta ja suoritusoikeudestasi.

  3. Ilmoittaudu opintojakson suoritustapaan. Ilmoittautumiseen pääset opinto-oppaasta klikkaamalla oppiaineen sivulla opintojakson kohdalta valitsemaasi suoritustapaa. Perusopinnoissa pakollisia suoritustapoja ovat lähiopetus ja oppimistehtävät, aineopinnoissa edellisten lisäksi verkkokurssit. Lue vinkit ilmoittautumiseen ja lisätietoja opintomaksuista.

  4. Aloita uuden oppiminen! Ilmoittautumisen yhteydessä saat Jyväskylän yliopiston käyttäjätunnuksen, jolla voit kirjautua Moodle-oppimisympäristöön. Kirjaudu Moodleen kohdasta JY-tunnuksilla kirjautuminen, niin pääset tutustumaan tarkemmin opiskeluohjeisiin. Kirjaa kalenteriisi opintojen suoritusaika ja opiskele Moodlen sekä opettajan ohjeistusten mukaisesti.

  5. Varmista, että saat käsiisi tarvittavan opiskelukirjallisuuden. Tarkista, onko kirjallisuus lainattavissa Jyväskylän yliopiston kirjaston e-aineistosta tai lähikirjastostasi. Jos asut Jyväskylän lähellä, suosittelemme hankkimaan kirjastokortin Jyväskylän yliopiston kirjastoon heti opintojen alkuvaiheessa.

 

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota yhteyttä avoimen yliopiston opintopalveluihin.