Draamakasvatuksen opintojen aloittaminen

Tervetuloa opiskelemaan draamakasvatusta Jyväskylän yliopiston avoimeen yliopistoon! Tältä sivulta löydät ohjeen, jonka avulla pääset alkuun opinnoissasi. Jos sinulle jää jotain kysyttävää, ota yhteyttä opintopalveluihimme.
  1. Draamakasvatuksen perus-ja aineopintoihin on erillinen haku, jonka kautta voit päästä opiskelijaksi. Perusopintojen haut ovat pääsääntöisesti elo-syyskuussa ja maalis-huhtikuussa, ja aineopintojen haku on huhti-toukokuussa

  2. Kun olet saanut opiskeluoikeuden, ilmoittaudu opintokokonaisuuteen valintapäätöskirjeessä olevien ohjeiden mukaisesti. 

  3. Ilmoittaudu kunkin opintojakson suoritustapaan. Ilmoittautumiseen pääset opinto-oppaasta klikkaamalla oppiaineen sivulla opintojakson kohdalta valitsemaasi suoritustapaa. Perusopinnoissa pakollisia suoritustapoja ovat lähiopetus ja oppimistehtävät, aineopinnoissa edellisten lisäksi verkkokurssit. 
  4. Ilmoittautumisen yhteydessä saat Jyväskylän yliopiston käyttäjätunnuksen, jolla voit kirjautua Moodle-oppimisympäristöön. Kirjaudu Moodleen kohdasta JY-tunnuksilla kirjautuminen, niin pääset tutustumaan tarkemmin opiskeluohjeisiin. Kirjaa kalenteriisi opintojen suoritusaika ja opiskele Moodlen sekä opettajan ohjeistusten mukaisesti. Suunnittele tehtävien palautukset omaan aikatauluusi sopivaksi. 

  5. Aloita uuden oppiminen! 

  6. Varmista, että saat käsiisi tarvittavan opiskelukirjallisuuden. Tarkista, onko kirjallisuus lainattavissa Jyväskylän yliopiston kirjaston e-aineistosta tai lähikirjastostasi. Jos asut Jyväskylän lähellä, suosittelemme hankkimaan kirjastokortin Jyväskylän yliopiston kirjastoon heti opintojen alkuvaiheessa.

 

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota yhteyttä avoimen yliopiston opintopalveluihin.