Etäopinnot ja verkko-opinnot avoimessa yliopistossa

Voit suorittaa monia opintojamme paikasta riippumatta. Opintoihin voit ilmoittautua ja opinnot aloittaa itsellesi sopivana ajankohtana. Vaikka heti! Opintoihin mahdollisesti sisältyvä lähiopetus tai ajankohtaan sidottu verkko-opetus järjestetään iltaisin ja viikonloppuisin.

Verkkoa voidaan hyödyntää opiskelussa monin tavoin. Verkko voi olla esimerkiksi tiedottamisen, ohjauksen, opiskelumateriaalin jakamisen ja yhteisten materiaalien tuottamisen tai opiskelijoiden vuorovaikutuksen väline. Verkossa voit myös katsoa luennoista tehtyjä tallenteita. Joissain oppiaineissa voit suorittaa itsenäisesti verkkokurssin tai -tehtävän verkossa olevaan materiaaliin pohjautuen. Opetus voidaan toteuttaa myös verkkokurssina, jolla oppiminen perustuu opiskelijoiden väliseen vuorovaikutukseen.

Laadukas tuki ja ohjaus opiskelijalle myös verkko-opinnoissa

Myös etäopinnoissa ja verkko-opinnoissa laadukas ohjaus ja tuki opintojen suorittamisessa ja suunnittelussa on ulottuvillasi. Avoimen yliopiston henkilökunta on sinua varten.

Tietyissä opinnoissa (esim. viestintä- ja kieliopinnot) vain osaa opintojaksoista voi opiskella etäopiskellen. Tarkemmat suoritustavat löydät oppiaineen omilta sivuilta.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat tietoa ajankohtaisista asioistamme ja sinua kiinnostavia vinkkejä avoimen yliopiston opintotarjonnasta vaivattomasti sähköpostiisi. Lähetämme sinulle viestejä noin kerran kuukaudessa ja voit koska tahansa perua suostumuksesi.  Tutustu myös tietosuojailmoitukseemme täällä.

Kun painat liity-nappia, siirryt tilauksen onnistumisesta kertovalle sivulle. Pääset takaisin painamalla selaimesi paluunappia.