Näin haet maksuhyvitystä väyläopintojesi opintomaksuista

Voit saada hyvitystä avoimen väylän opintomaksuista, jos sinulla ei ole vielä opiskelupaikkaa eikä korkeakoulututkintoa ja tähtäät tutkinto-opiskelijaksi Jyväskylän yliopistoon. Lue alta ohjeet, miten ja milloin voit hakea maksuhyvitystä. Linkki hyvityslomakkeelle lisätään myöhemmin tälle sivulle.

Opintomaksujen hyvityksen ehdot

Voit hakea maksuhyvitystä 25 opintopisteestä, jos...

• tavoittelet ensimmäistä korkeakoulututkintoasi eikä sinulla ole opiskelupaikkaa missään korkeakoulussa.
  • olet suorittanut aikavälillä 1.8.2020–31.3.2021 vähintään 25 opintopistettä jonkin Jyväskylän yliopiston
    kandidaatti- ja maisteriohjelman
     väyläopintoja.
  • olet suorittanut em. opinnot Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa ja/tai IT-tiedekunnassa.

Opintomaksut palautamme vain opinnoista, joista opiskelija on maksanut opintomaksun.

Tarvittavat tiedot opintomaksuhyvitystä varten

Lomakkeen täyttämiseen tarvitset seuraavat tiedot kunkin suorittamasi opintojakson osalta:

• opintojakson koodi, nimi ja laajuus
  • suorituspäivämäärä

Näet nämä tiedot opintosuoritusotteestasi Korppi-opintotietojärjestelmästä (ks. Korppi > Opinnot > Opintosuoritusote).

Maksuhyvityksen hakuaika ja lomake

Voit hakea maksuhyvitystä opintomaksuistasi opintojesi jälkeen 19.4. klo 9.00 – 30.4.2021 klo 15.00.

Täyttääksesi hyvityslomakkeen kirjaudu sisään HelpJYU-palveluun joko yliopiston käyttäjätunnuksella tai
HelpJYU:n tunnuksella. Ohje tunnusten luomiseen löytyy myös kirjautumissivulta.

• Hae maksuhyvitystä väyläopintojen opintomaksuista tällä lomakkeella (Hakuaika on päättynyt 30.4.2021 klo 15.00)

Ilmoitetut tiedot tarkistetaan ja hakemukset käsitellään JYU avoimen yliopiston opintopalveluissa touko-kesäkuun 2021 aikana. Saat vastauksen hakemukseesi kesäkuun loppuun mennessä. Jyväskylän yliopiston talouspalvelut maksaa hyväksytyt palautukset opiskelijoille 31.8.2021 mennessä.

Avoimen yliopiston opintopalvelut
Ota meihin yhteyttä HelpJYUssa