Avoimen väylän kautta kauppatieteiden tutkinto-opiskelijaksi

Hae kauppatieteiden tai taloustieteen tutkintokoulutukseen avoimen yliopiston väylältä! Kun olet opiskellut tarvittavat väyläopinnot, voit hakea niiden perusteella Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi joko kauppatieteiden tai taloustieteen kandidaatti- ja maisteriohjelmaan. Kauppatieteiden opintosuuntia ovat johtaminen, markkinointi, laskentatoimi ja viestinnän johtaminen.

Opiskele kauppatieteitä tai taloustiedettä tavoitteellisesti Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa. Kun olet suorittanut väyläopinnot hyvällä opintomenestyksellä, voit pyrkiä jo kevään 2021 yhteishaussa tutkinto-opiskelijaksi Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakouluun

Tiedot suoritetuista väyläopinnoista tulee toimittaa hakua varten 2.6.2021 mennessä. Hakuliitteiden toimittamisesta ohjeistetaan tarkemmin hakulomakkeella Opintopolku.fi-palvelussa. Palautathan väyläopintojen opintosuoritukset arvioitavaksi viimeistään huhtikuun 2021 loppuun mennessä, jotta ehdit toimittaa hakuliitteet määräaikaan mennessä.

Mitä avoimen väylällä opiskellaan? 

Lue kauppatieteiden avoimen väylän opinnoista ja valintaperusteista:

Infokuva väyläopinnoista


Miksi avoimen yliopiston väylä?

  • Avoimen yliopiston väylällä tutustut haluaamasi tieteenalaan menettämättä ensikertalaisuuttasi hakijana.
  • Tutustut myös yliopisto-opiskeluun ja kehität opiskelutaitojasi.
  • Voit viettää välivuoden tavoitteellisesti opiskellen.
  • Voit hakea väylän kautta yliopistoon ilman valintakoetta.

Opiskelijoiden kokemuksia avoimen väylän opinnoista

 

Liity sähköpostilistalle

 

Haluatko kauppatieteilijäksi?

Ota selvää, ovatko kauppatieteet sinun alasi!


Opiskele verkossa tai lähiopetuksessa

Avoimessa yliopistossa voit valita verkko-opinnot sekä vapaaehtoisen lähiopetuksen Helsingissä ja Jyväskylässä (koronaepidemian myötä lähiopetus siirretty pääsääntöisesti verkkoon).

Jos haluat opiskella ryhmässä, lähiopetusta saat myös yhteistyöoppilaitoksissamme Alkio-opistossa ja Työväen Akatemiassa.

Kansanopistossa opiskeluun voit saada opintotukea.

Mitä voin opiskella kauppakorkeakoulussa?

Kun olet saanut kauppatieteiden tai taloustieteen väyläopintosi valmiiksi avoimessa yliopistossa, voit hakea Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakouluun Opintopolku.fi-palvelussa. Alla on lista eri opintosuunnista Jyväskylän yliopistossa.

Kauppatieteiden kandidaatti- ja maisteriohjelma

  • Johtaminen
  • Markkinointi
  • Laskentatoimi
  • Viestinnän johtaminen

Taloustieteen kandidaatti- ja maisteriohjelma

  • Taloustiede (ent. kansantaloustiede)

JSBE:n opiskelijat ja henkilökunta kertovat kauppakorkeakoulusta:

Korkeakoulututkinto suoritettuna?

Jos sinulla on jo korkeakoulututkinto ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta, voit hakea suoraan kauppatieteiden maisteriohjelmaan. Tutustu JYU:n kauppakorkeakoulun maisteriohjelmiin, hakemiseen ja opiskelijavalintaan. Voit myös ottaa yhteyttä avoimen yliopiston opintopalveluihin HelpJYU-palvelumme kautta.