Kehosta mitattava hyvinvointitieto – maksuton verkkokurssi kaikille

Opi tutkittua tietoa mittaustiedon hyödyntämisestä hyvinvoinnin ja kunnon edistämisessä. Avoimen yliopiston maksuton verkkokurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, arkiliikkujista hyvinvointialan ammattilaisiin ja urheiluvalmennukseen.

Kehitä  hyvinvointia ja suorituskykyä mittaustiedon avulla

Miten hyvinvointia voi mitata kehosta? Ja mitä mittaustiedosta voi päätellä? Kehosta mitattava hyvinvointitieto -verkkokurssi (2 op) tarjoaa tutkittua tietoa erilaisiin tarpeisiin niin hyvinvoinnin ja terveyden alan tehtävissä, urheiluvalmennuksessa kuin kuntoliikkujan arjessa. Kurssi on opiskeltavissa omaan tahtiin, täysin verkkovälitteisesti ja maksutta. Tervetuloa!

Tietoa hyvinvoinnin tueksi 

Miten fyysistä kuntoa arvioidaan? Mitä on hapenottokyky? Entä EEG? Miten unta mitataan? Miksi palautuminen on tärkeää? Miten ravinto vaikuttaa fyysisen kunnon kehittymiseen?

Kehosta mitattava hyvinvointitieto -verkkokurssi tarjoaa lähtökohdat olennaisten hyvinvointimuuttujien mittaamiseen ja mittaustiedon hyödyntämiseen erilaisissa tarkoituksissa. Kurssi on kehitetty yhdessä liikuntatieteellisen tiedekunnan ja psykologian laitoksen asiantuntijoiden ja avoimen yliopiston kanssa. 

Kurssiin kuuluu yksilöllinen oppimistehtävä, jonka avulla pohdit oman tavoitteesi kannalta merkityksellisiä hyvinvointitietoja ja niiden hyödyntämistä. 

Kehosta mitattava hyvinvointitieto - kurssin voi tehdä yksittäisenä opintojaksona tai kurssin voi sisällyttää syksyllä 2022 avattavaan opintokokonaisuuteen, joka tarjoaa tutkittua tietoa liikunnan ja hyvinvoinnin teemoista.

Kehosta mitattava hyvinvointitieto


Kehosta mitattava hyvinvointitieto -kurssi 

  •  voit opiskella sinulle sopivana aikana omassa rytmissäsi
  • laajuus 2 opintopistettä
  •  ilmoittautuminen ympäri vuoden
  • opiskelet täysin verkkovälitteisesti
  • opintojakso sisältyy Liikunta- ja hyvinvointiosaaminen -opintokokonaisuuteen
  • Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Kehosta mitattava hyvinvointitieto – maksuton verkkokurssi kaikille
Maksuton yliopistokurssi hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämisestä kiinnostuneille: Kehosta mitattava hyvinvointitieto JYU avoimessa yliopistossa