JYU avoimen opetus Helsingissä

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto järjestää osassa oppiaineista lähiopetusta myös Helsingissä. Suurin osa opinnoistamme on mahdollista suorittaa myös etä- ja verkko-opintoina. Opiskelun voit aloittaa ympäri vuoden, vaikka heti!

Lähiopetusta Helsingissä

Tutustu oppiaineisiimme, joissa tarjoamme lähiopetusta Helsingissä. Opetusta järjestetään Helsingin aikuisopiston tiloissa Opistotalolla eli osoitteessa Runeberginkatu 22–24.

Huomaathan, että suurinta osaa opinnoistamme voit suorittaa myös etä- ja verkko-opintoina!

Osassa oppiaineista lähiopetusta Helsingissä tarjotaan vain perus- tai aineopinnoissa. Tarkemmat tiedot lähiopetuksesta löydät oppiaineen sivulta ja siltä löytyvistä oppiaineen tiedoista Korppi-opintotietojärjestelmästämme.

Huom. Helsingin aikuisopistolla toimiva Aktiivi-instituutti on yksi JYU avoimen yhteistyöoppilaitoksista, eli myös sen kautta on mahdollista tietyissä oppiaineissa saada avoimen yliopiston lähiopetusta Helsingissä.

Aloita avoimessa yliopistossa

JYU avoimen yliopiston opinnot ovat avoimet kaikille, ilman pohjakoulutusvaatimuksia. Valtaosa opinnoista on opiskeltavissa etäyhteyksin. Voit aloittaa opinnot ympäri vuoden ilmoittautumalla sinua kiinnostavalle kurssille (huom. haku draamakasvatuksen ja kirjoittamisen opintoihin) ja opiskella sinulle sopivassa rytmissä. Opintojen hinta on 15 e / opintopiste.

Tutustu JYU avoimen laajaan opintotarjontaan

Kaipaatko tukea avoimen yliopiston opintojen suunnitteluun? Muista etäohjauspäivämme, varaa oma ohjausaikasi!

Lämpimästi tervetuloa opintojen pariin!

Tilaa avoimen yliopiston uutiskirje

Klikkaa ja tilaa JYU avoimen yliopiston uutiskirje

Uutiskirjeestä saat tietoa avoimen ajankohtaisista asioista ja vinkkejä opintotarjonnasta sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa. Voit koska tahansa perua uutiskirjetilauksesi.

Tietosuojailmoituksemme löydät tästä linkistä

> Löydät meidät myös somesta @JYUavoin!