Opetus Helsingissä

Järjestämme osassa oppiaineistamme lähiopetusta myös Helsingissä. Myös tenttejä on mahdollista suorittaa Helsingissä yleisinä tenttipäivinämme.

Lähiopetusta Helsingissä

Tutustu oppiaineisiimme, joissa tarjoamme lähiopetusta Helsingissä. Huomaathan, että suurinta osaa opinnoistamme voit suorittaa myös etä- ja verkko-opintoina. Osassa oppiaineista lähiopetusta Helsingissä tarjotaan vain perus- tai aineopinnoissa. Tarkemmat tiedot lähiopetuksesta löydät oppiaineen sivulta ja siltä löytyvistä oppiaineen tiedoista Korppi-opintotietojärjestelmästämme.

Ruokailumahdollisuus Diakin tiloissa

Tutustu myös laajaan etä- ja verkko-opintotarjontaamme!

Diakin tiloissa toimii Fazer Amica -ravintola, joka on avoinna arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8-17. Oppilaitoksessa on myös kahvi- ja virvoitusjuoma-automaatteja sekä automaatteja pikkupurtavaa varten. Viikonlopun aukioloista sovitaan erikseen avoimen yliopiston opetusmäärien mukaan ja ravintola on avoinna rajoitetun ajan.

Kirjastopalvelut

Kalasataman 2. kerroksessa sijaitsee upea kirjasto, joka on avoinna kaikille. Kokoelman painopisteet ovat diakonia, sosiaalipalvelut, terveydenhoito, tulkkaus. Tietokanta Diak Finna on käytettävissä 7/24.

Uusi asiakas, tee kirjastokorttihakemus tästä: https://diak.finna.fi/. Kun tulet noutamaan kirjastokorttiasi, muistathan ottaa kuvallisen henkilöllisyystodistuksen mukaan.
Palveluajat: ma - to klo 8 – 18 ja pe klo 10 - 16.
Itsepalvelukirjasto: ma-to 18-20 ja pe 8-10 ja 16-18

Lisätietoa kirjastopalveluista:

Tilaa avoimen yliopiston uutiskirje

Klikkaa ja tilaa JYU avoimen yliopiston uutiskirje

Uutiskirjeestä saat tietoa avoimen ajankohtaisista asioista ja vinkkejä opintotarjonnasta sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa. Voit koska tahansa perua uutiskirjetilauksesi.

Tietosuojailmoituksemme löydät tästä linkistä

> Löydät meidät myös somesta @JYUavoin!