Hyötyä opinnoista: Lyhytkestoinen opiskelu työttömyyden aikana

Mitä osaamista haluaisit kehittää? Millaiset opinnot edistäisivät asemaasi työmarkkinoilla? Lyhytkestoiset opinnot ovat korkeintaan kuuden kuukauden mittaisia opintoja työttömyystuella. Avoimen yliopiston opintotarjonnasta voit poimia juuri sinua ammatillisesti hyödyttävät opinnot ja suorittaa niitä omaan tahtiisi.

Kehitä osaamistasi työttömyyden aikana. Lyhytkestoinen opiskelu on sitä varten. Tämä korkeintaan kuuden kuukauden mittainen opiskelujakso työttömyysetuudella on tarkoitettu vähintään 25-vuotiaille työttömille työnhakijoille ja opiskelun tavoitteena on ammatillisten valmiuksien kehittäminen.

Avoin yliopisto on erinomainen mahdollisuus lyhytkestoisen opiskelun toteuttamiseen. Valtaosa opinnoista on suoritettavissa oman aikataulun mukaisesti. 

Kuuteen kuukauteen voi sopia muutama orientoiva tai täsmällistä osaaamista kehittävä opintojakso. Intensiivinen opiskelija voi saada puolessa vuodessa vaikkapa opintokokonaisuuden pakettiin. Millainen osaaminen edistää sinun ammatillisia valmiuksiasi? 

Esimerkkejä lyhytkestoiseen opiskeluun:

Robotiikka ja tekoäly 4 op

Ravitsemusta, terveyttä ja liikuntaa 13 op

Osaamista erilaisten oppijoiden opetukseen ja ohjaukseen 15 op

Valmiuksia maahanmuuttajien opetukseen ja ohjaukseen 15 op

Osaamista henkilöstön kehittäjille ja aikuiskoulutuksen parissa työskenteleville 15 op

Viestintäosaamista 15 op

Viestintää hyvinvointialalla 12 op

Yhteiskunta-alan osaamista 15 op

Ympäristöalan osaamista 14 op

Yrittäjyyttä ja kaupallista alaa tukevaa liiketoimintaosaamista 15 op

  • Tutustu koko Jyväskylän avoimen yliopiston opintotarjontaan täältä.

Tilaa avoimen yliopiston uutiskirje

Saat tietoa avoimen ajankohtaisista asioista ja vinkkejä avoimen yliopiston opintotarjonnasta sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit koska tahansa perua suostumuksesi. Tutustu myös tietosuojailmoitukseemme täällä.

Kun painat liity-nappia, siirryt tilauksen onnistumisesta kertovalle sivulle. Pääset takaisin painamalla selaimesi paluunappia.