Kaikille maksuttomat opinnot JYU avoimessa yliopistossa

Voit opiskella JYU avoimessa monia kursseja myös maksutta, joustavasti verkon välityksellä. Tämän sivun opinnot ovat avoimet kaikille, ilman pohjakoulutusvaatimuksia ja opintomaksuja. Tutustu yliopisto-opiskeluun ja tieteenaloihin orientaatiokursseilla. Oppimisen iloa!

Tutustu avoimen yliopiston maksuttomaan tarjontaan

Avoimessa yliopistossa on tiettyjä opintojaksoja, joilta ei peritä maksua. Opintojaksot ovat Jyväskylän yliopiston opetussuunnitelman mukaisia opintojaksoja. Kyseiset opinnot löydät alla olevasta listasta. Tervetuloa opintojen pariin!

Joko tutustuit MOOC-kurssialustaamme: onlinecourses.jyu.fi? Sieltä löydät ne maksuttomat verkkokurssit, joiden materiaali on kaikille avoimesti tutustuttavissa. Kun suoritat MOOCia, ilmoittaudu ensin opinto-oppaan kautta ja muista kirjautua kurssialustalle. (MOOC = Massive Open Online Course)

Orientaatiokurssit opiskelun alkuun ja tueksi

Planetaarinen hyvinvointi
Kansalaisen kyberturvallisuus
Oman talouden hallinta

Liikunta- ja terveystieteet

Kehosta mitattava hyvinvointitieto


Psykologia

Kielet

  • Deutsch für die Zukunft (2 op) Kehitä saksan kielitaitoa sekä viestintä- ja vuorovaikutusvalmiuksia. Kurssi edellyttää jonkin verran saksan osaamista. Mahdollisuus näyttöreittiin tutkinto-opintoihin.
Mitä on avoin yliopisto?


Toisen asteen opiskelijat

Avoimen yliopiston tarjoamat maksuttomat opinnot sopivat opiskeltaviksi toisen asteen aikana. Tervetuloa yliopistokursseille, lukiolainen tai ammattiin opiskeleva!
> Varmuutta uravalintaasi: Opinnoissa pääset tutustumaan sinua kiinnostavaan alaan
> Opintopisteitä: Saat oikeita yliopisto-opintojen opintopisteitä, jotka voit hyväksilukea toisen asteen opintoihin ja mahdolliseen JYU-yliopistotutkintoon – kysy lisää opoltasi!

Tutustu JYU avoimen yliopiston koko opintotarjontaan

Jos et löytänyt maksuttomien opintojen listasta sinua kiinnostavia opintojaksoja, tutustu koko opintotarjontaamme! Meillä voit opiskella lähes 50 oppiaineen kursseja. Opintojen normaalihinta on 15 euroa opintopistettä kohti.

Löydät opintojen sisällöt, suoritustavat ja aikataulut opintotietojärjestelmästämme Korpista. Sieltä löydät myös opintojaksojen tiedot. Kysy tarvittaessa lisää oppiaineen yhteyshenkilöiltä tai HelpJYU-palvelustamme.

Kaikille maksuttomat opinnot JYU avoimessa yliopistossa