Kaikille maksuttomat opintojaksot JYU avoimessa yliopistossa

Tutustu yliopisto-opiskeluun ja tieteenaloihin orientaatiokursseilla. Oppimisen iloa!

Tutustu avoimen yliopiston maksuttomaan tarjontaan

Avoimessa yliopistossa on tiettyjä opintojaksoja, joilta ei peritä maksua. Opintojaksot ovat Jyväskylän yliopiston opetussuunnitelman mukaisia opintojaksoja. Kyseiset opintojaksot löydät alla olevasta listasta.  

Tervetuloa opintojen pariin!

Kaikille maksuttomat opintojaksot JYU avoimessa yliopistossa

Toisen asteen opiskelijat

Kaikille maksttomiin opintoihin ovat lämpimästi tervetulleita myös toisen asteen opiskelijat. Opinnoissa pääset tutustumaan sinua kiinnostavaan alaan ja saat näin varmuutta uravalintaasi. Voit sisällyttää opintojaksot toisen asteen opintoihisi sekä tulevaan korkeakoulututkiintoosi.

Tutustu JYU avoimen yliopiston koko opintotarjontaan

Jos et löytänyt maksuttomien opintojen listasta sinua kiinnostavia opintojaksoja, tutustu koko opintotarjontaamme! Meillä voit opiskella lähes 50 oppiaineen kursseja. Opintojen normaalihinta on 15 euroa opintopistettä kohti.

Löydät opintojen sisällöt, suoritustavat ja aikataulut opintotietojärjestelmästämme Korpista. Sieltä löydät myös opintojaksojen tiedot. Kysy tarvittaessa lisää oppiaineen yhteyshenkilöiltä tai HelpJYU-palvelustamme.

Avoimen väylä


Oletko kiinnostunut avoimen väylästä? Tutustu mahdollisuuteen saada maksuhyvitystä väyläopinnoista lukuvuonna 2021-22 mikäli sinulla ei ole vielä korkeakoulututkintoa tai opiskelupaikkaa.