20.05.2019

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto on läsnä myös Helsingissä

Järjestämme tietyissä oppiaineistamme lähiopetusta Helsingissä. Myös tenttejä voi suorittaa Helsingissä yleisinä tenttipäivinä. Saat tukea opintojen aloittamiseen ja uusien opintopolkujen suunitteluun. Tule ja tutustu Jyväskylän yliopiston avoimeen yliopistoon Helsingissä Avoin opinnoille -tapahtumissa tai messuilla.

Lähiopetusta Helsingissä Järjestämme lähiopetusta Helsingissä iltaisin ja viikonloppuisin

Tutustu Helsingissä tarjottavaan lähiopetukseen. Suurinta osaa opinnoistamme voit suorittaa etä- ja verkko-opintoina. Tiedot lähiopetuksesta löydät oppiaineen sivulta ja opintotieto-järjestelmä Korpista (ks. oppiainesivu). Helsingissä opetuksemme pidetään pääosin DIAK Kalasataman kampuksella.

Tapahtumat Helsingissä Innostu oppiaineistamme ja löydä tukea opintoihin kuukausittaisissa tapahtumissamme

Ilmoittaudu mukaan, jos

  • mietit uusien opintojen aloittamista tai haluat hahmotella seuraavia askelia opintoihin,
  • sinua askarruttaa se, millaista opiskelu avoimessa yliopistossa on,
  • haluaisit kuulla lisää jostain oppiaineestamme ja tavata sen opettajia, tai
  • kaipaisit tukea ja tsemppiä opintojesi suorittamiseen.

Tapahtumissamme kerromme opinnoistamme ja opiskelusta avoimessa yliopistossa. Avoin opinnoille -tapahtumissa asiantuntijamme ovat äänessä ja henkilökohtaisesti tavattavissa. 

Myös Tsemppaamo on auki koko Avoin opinnoille -tapahtuman ajan. Sieltä saat tukea ja tsemppiä opintojesi suorittamiseen matalalla kynnyksellä.

Innostu opinnoista avoimessa

Kesäkuu 2019
5.6.2019 alkaen klo 16.30

Avoin opinnoille -tapahtuma: asiaa välivuodesta ja opiskelutaidoista

Henkilökohtaiset ohjausakat klo 15-19:30 välillä 

Klo 17-17.30: Välivuosi avoimessa: tutustu opintomahdollisuuksiin / Riina Kärkkäinen, opintoneuvoja

  • Haitko yhteishaussa korkeakouluun, muttet saanut opiskelupaikkaa? Haluatko viettää välivuoden ja miettiä vielä valintojasi? Avoimessa yliopisto-opetuksessa tutustut siihen, miltä korkeakouluopiskelu tuntuu, etkä menetä ensikertalaisuutta haussa. Tutustu opintovaihtoehtoihin ja laadi oma suunnitelmasi, joka voi johtaa myös tutkintokoulutukseen.

Klo 17.30-18.30: Opiskelutaidoilla hyviin opintosuorituksiin / Kirsi Saurén, yliopistonopettaja

  • Akateeminen opiskelu edellyttää tiettyjä opiskelutaitoja. Ne ovat jokaisen opittavissa ja auttavat oppimaan tehokkaasti. Moni avoimen yliopiston opiskelija toteaa yllättyneensä alkuvaiheen haasteista ja niiden selvittämisen jälkeen siitä, kuinka hyviin suorituksiin itse voikaan päästä. Ota opiskelutaidot haltuusi!


Tule tiedon äärelle ja tutustu Jyväskylän yliopiston avoimeen yliopistoon. Paikalla Avoin opinnoille -tapahtumassa on avoimen yliopiston koulutuspäälliköitä, opintoneuvoja ja yliopistonopettajia. Voit tulla vaikka vain kahville ja juttelemaan.

Autamme sinua opintojen suunnittelussa. Varaa henkilökohtainen ohjausaikasi avoimen yliopiston opettajan, opintoneuvojan tai koulutuspäällikön ohjaukseen https://doodle.com/poll/n8fdn3wqkygfq2iz

Ilmoittaudu mukaan 5.6. tapahtumaan: Ilmoittaudu mukaan 

 

Tsemppaamo - opiskelusi tueksi 

Tsemppaamo on avoinna Diakissa järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Tule kysymystesi kanssa Tsemppaamoon – me tarjoamme kahvit ja autamme opiskelupolulla eteenpäin!

  • Kaipaatko ohjausta opiskelukirjoittamiseen ja kirjallisuuden lukemiseen?
  • Mietitkö itsesi johtamisen taitoja? 

Tilaa avoimen yliopiston uutiskirje

Saat tietoa avoimen ajankohtaisista asioista ja vinkkejä avoimen yliopiston opintotarjonnasta sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit koska tahansa perua suostumuksesi. Tutustu myös tietosuojailmoitukseemme täällä.

Kun painat liity-nappia, siirryt tilauksen onnistumisesta kertovalle sivulle. Pääset takaisin painamalla selaimesi paluunappia.