19.11.2018

Nähdään Helsingissä!

Järjestämme tietyissä oppiaineistamme lähiopetusta Helsingissä. Myös tenttejä voi suorittaa Helsingissä yleisinä tenttipäivinä. Saat tukea opintojen aloittamiseen ja uusien opintopolkujen suunitteluun. Tule ja tutustu Jyväskylän yliopiston avoimeen yliopistoon Helsingissä Avoin opinnoille -tapahtumissa tai messuilla.

Lähiopetusta Helsingissä Järjestämme lähiopetusta Helsingissä iltaisin ja viikonloppuisin

Tutustu Helsingissä tarjottavaan lähiopetukseen. Suurinta osaa opinnoistamme voit suorittaa etä- ja verkko-opintoina. Tiedot lähiopetuksesta löydät oppiaineen sivulta ja opintotieto-järjestelmä Korpista (ks. oppiainesivu). Helsingissä opetuksemme pidetään pääosin DIAK Kalasataman kampuksella.

Tapahtumat Helsingissä Innostu oppiaineistamme ja löydä tukea opintoihin kuukausittaisissa tapahtumissamme

Ilmoittaudu mukaan, jos

  • mietit uusien opintojen aloittamista tai haluat hahmotella seuraavia askelia opintoihin,
  • sinua askarruttaa se, millaista opiskelu avoimessa yliopistossa on,
  • haluaisit kuulla lisää jostain oppiaineestamme ja tavata sen opettajia, tai
  • kaipaisit tukea ja tsemppiä opintojesi suorittamiseen.

Tapahtumissamme kerromme opinnoistamme ja opiskelusta avoimessa yliopistossa. Avoin opinnoille -tapahtumissa asiantuntijamme ovat äänessä ja henkilökohtaisesti tavattavissa. 

Myös Tsemppaamo on auki koko Avoin opinnoille -tapahtuman ajan. Sieltä saat tukea ja tsemppiä opintojesi suorittamiseen matalalla kynnyksellä.

Innostu opinnoista avoimessa, löydä tukea opiskeluun

   
Tammikuu 2019
25.–26.1.2019,
Messukeskus, Helsinki

Educa

Olemme mukana Suomen johtavassa opetus- ja kasvatusalan tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa. Tervetuloa tutustumaan opintotarjontaamme!
 Helmikuu 2019
7.2.2019 alkaen klo 16:30

Avoin opinnoille -tapahtuma

Tule tiedon äärelle ja tutustu Jyväskylän yliopiston avoimeen yliopistoon. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Puheenvuoronsa 7.2. Avoin opinnoille -tapahtumassa pitävät erityispedagogiikan oppiaineen opettaja Liisa Kytölä ja perheopintojen oppiaineen opettaja Leena Valkonen.

Ilmoittaudu mukaan 7.2. tapahtumaan: Ilmoittaudu (viimeistään 4.2.)

Maaliskuu 2019
7.3.2019 alkaen  klo 16:30

Avoin opinnoille -tapahtuma

Tule tiedon äärelle ja tutustu Jyväskylän yliopiston avoimeen yliopistoon. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan. Mukana mm. Kirjoittaminen -oppiaineen opettaja Anne Mari Rautiainen, Draamakasvatus -oppiaineen opettaja Jarmo Lintunen ja Kirjallisuus -oppiaineen opettaja Jarmo Lintunen/Kirsi Nikulainen

Ilmoittaudu mukaan 7.3. tapahtumaan: Ilmoittaudu (viimeistään 4.3.)

Huhtikuu 2019
4.4.2019 alkaen klo 16:30

Avoin opinnoille -tapahtuma

Tule tiedon äärelle ja tutustu Jyväskylän yliopiston avoimeen yliopistoon. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan. Paikalla mm. Filosofia ja elämänkatsomustiede -oppiaineiden opettaja Petri Kuhmonen, Kasvatustiede ja varhaiskasvatustiede -oppiaineiden opettaja ja Psykologia-oppiaineen opettaja

Ilmoittaudu mukaan 4.4. tapahtumaan: Ilmoittaudu (viimeistään 1.4.)

 

Tsemppaamo - opiskelusi tueksi 

Tsemppaamo on avoinna Diakissa järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Jokaisen tapahtumamme aikataulurunko on sama, joten yhdellä ilmoittautumisella voit osallistua sekä esittelyihin että Tsemppaamon toimintaan. 

  • Kaipaatko ohjausta opiskelukirjoittamiseen ja kirjallisuuden lukemiseen?
  • Mietitkö itsesi johtamisen taitoja?

Tule kysymystesi kanssa Tsemppaamoon – me tarjoamme kahvit ja autamme opiskelupolulla eteenpäin! Tsemppaamon vetäjinä toimivat yliopistonopettajat Kirsi Saurén ja Titta Hänninen. 

Tilaa uutiskirjeemme

Saat tietoa ajankohtaisista asioistamme ja sinua kiinnostavia vinkkejä avoimen yliopiston opintotarjonnasta vaivattomasti sähköpostiisi. Lähetämme sinulle viestejä noin kerran kuukaudessa ja voit koska tahansa perua suostumuksesi.  Tutustu myös tietosuojailmoitukseemme täällä.

Kun painat liity-nappia, siirryt tilauksen onnistumisesta kertovalle sivulle. Pääset takaisin painamalla selaimesi paluunappia.