19.02.2019

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto on läsnä myös Helsingissä

Järjestämme tietyissä oppiaineistamme lähiopetusta Helsingissä. Myös tenttejä voi suorittaa Helsingissä yleisinä tenttipäivinä. Saat tukea opintojen aloittamiseen ja uusien opintopolkujen suunitteluun. Tule ja tutustu Jyväskylän yliopiston avoimeen yliopistoon Helsingissä Avoin opinnoille -tapahtumissa tai messuilla.

Lähiopetusta Helsingissä Järjestämme lähiopetusta Helsingissä iltaisin ja viikonloppuisin

Tutustu Helsingissä tarjottavaan lähiopetukseen. Suurinta osaa opinnoistamme voit suorittaa etä- ja verkko-opintoina. Tiedot lähiopetuksesta löydät oppiaineen sivulta ja opintotieto-järjestelmä Korpista (ks. oppiainesivu). Helsingissä opetuksemme pidetään pääosin DIAK Kalasataman kampuksella.

Tapahtumat Helsingissä Innostu oppiaineistamme ja löydä tukea opintoihin kuukausittaisissa tapahtumissamme

Ilmoittaudu mukaan, jos

  • mietit uusien opintojen aloittamista tai haluat hahmotella seuraavia askelia opintoihin,
  • sinua askarruttaa se, millaista opiskelu avoimessa yliopistossa on,
  • haluaisit kuulla lisää jostain oppiaineestamme ja tavata sen opettajia, tai
  • kaipaisit tukea ja tsemppiä opintojesi suorittamiseen.

Tapahtumissamme kerromme opinnoistamme ja opiskelusta avoimessa yliopistossa. Avoin opinnoille -tapahtumissa asiantuntijamme ovat äänessä ja henkilökohtaisesti tavattavissa. 

Myös Tsemppaamo on auki koko Avoin opinnoille -tapahtuman ajan. Sieltä saat tukea ja tsemppiä opintojesi suorittamiseen matalalla kynnyksellä.

Innostu opinnoista avoimessa

Maaliskuu 2019  
 7.3.2019 alkaen  klo 16:30  

Avoin opinnoille -tapahtuma

Tule tiedon äärelle ja tutustu Jyväskylän yliopiston avoimeen yliopistoon. Ilmoittaudu mukaan Avoin opinnoille -tapahtumaan. Kysy ja keskustele mistä tahansa JYU avoimen yliopiston oppiaineesta.

Mukana mm. kirjoittamisen opettaja Anne Mari Rautiainen, draamakasvatuksen opettaja Jarmo Lintunen, kirjallisuuden opettaja Kirsi Nikulainen sekä  suomen kielen ja S2-opettaja Titta Hänninen. 

Ohjelmassa:

  • henkilökohtaiset ohjausajat klo 16 alkaen (varaa oma aikasi)
  • kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen
  • oppiaineiden ajankohtaispuheenvuorot klo 17 alkaen

Tsemppaamo auki koko tapahtuman ajan! Saat Tsemppaamosta tukea opintojen suorittamiseen. Tule paikalle, kysy, kuuntele ja keskustele. Ohjauksen asiantuntijat ovat paikalla sinua varten.

Ilmoittaudu mukaan 7.3. tapahtumaan.

Varaa henkilökohtainen ohjausaikasi (klo 16 ja 19 välillä) tästä linkistä.

26.3. klo 9.00–16.30 Oopperatalo

 

Work Goes Happy 

Maaliskuun lopulla kohtaamme Oopperatalolla työelämän kehittämiseen ja työhyvinvointiin keskittyvässä Work Goes Happy -tapahtumassa. Tervetuloa mukaan! Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen

Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston löydät Work Goes Happy -tapahtumassa osastolta 16.

Avoimen yliopiston puheenvuoron pitää yliopistonopettaja KT Kirsi Saurén. Hän puhuu otsikolla Työelämän seuraava muutos on ihmisyyden vallankumous. Sauren opettaa avoimessa yliopistossa henkilöstöjohtamista ja aikuiskasvatustiedettä.

 
30.3. Kampin kauppakeskus

Avoimet opintopolut

Tule Kamppiin tapaamaan avoimen yliopiston asiantuntijoita ja juttelemaan opintomahdollisuuksista. Avoimet opintopolut -tapahtuma tarjoaa uusia urapolkuja, vahvistusta osaamiseen, vinkkejä välivuoteen ja ideoita oppimiseen ihan omaksi iloksi. Mukana tapahtumassa on lukuisia avoimen koulutuksen tarjoajia.

 

Huhtikuu 2019
4.4.2019 alkaen klo 16.30

Avoin opinnoille -tapahtuma

Tule tiedon äärelle ja tutustu Jyväskylän yliopiston avoimeen yliopistoon. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan. Paikalla mm. Filosofia ja elämänkatsomustiede -oppiaineiden opettaja Petri Kuhmonen, Kasvatustiede ja varhaiskasvatustiede -oppiaineiden opettaja ja Psykologia-oppiaineen opettaja

Ilmoittaudu mukaan 4.4. tapahtumaan: Ilmoittaudu (viimeistään 1.4.)

 

Tsemppaamo - opiskelusi tueksi 

Tsemppaamo on avoinna Diakissa järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Jokaisen tapahtumamme aikataulurunko on sama, joten yhdellä ilmoittautumisella voit osallistua sekä esittelyihin että Tsemppaamon toimintaan. 

  • Kaipaatko ohjausta opiskelukirjoittamiseen ja kirjallisuuden lukemiseen?
  • Mietitkö itsesi johtamisen taitoja?

Tule kysymystesi kanssa Tsemppaamoon – me tarjoamme kahvit ja autamme opiskelupolulla eteenpäin! Tsemppaamon vetäjinä toimivat yliopistonopettajat Kirsi Saurén ja Titta Hänninen. 

Tilaa avoimen yliopiston uutiskirje

Saat tietoa avoimen ajankohtaisista asioista ja vinkkejä avoimen yliopiston opintotarjonnasta sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit koska tahansa perua suostumuksesi. Tutustu myös tietosuojailmoitukseemme täällä.

Kun painat liity-nappia, siirryt tilauksen onnistumisesta kertovalle sivulle. Pääset takaisin painamalla selaimesi paluunappia.