Avoin yo, Perhe ja yhteiskunta, lv. 2018-2019

Etäopetus
75,00 Euroa

Opiskelija osaa nähdä ja tulkita perheeseen liittyviä yhteiskunnallisia ja sosiaalisia tekijöitä. Valitsemistaan vaihtoehtoisista teemoista riippuen hän on tutustunut tutkimusten kautta ydinperheideologian syntymisen ja juurruttamisen historiaan Suomessa, vanhemmuuden ja parisuhteen muutoksiin liittyviin sosiaalisiin tekijöihin ja arjen vaikutukseen perheen elämään.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain ja suorittaa sen etäopiskellen.

Opintojaksossa tutustutaan muutoksiin, joita on tapahtunut perheessä ja perheen käsitteessä historian aikana. Perhettä tarkastellaan suhteessa suomalaiseen yhteiskuntaan sekä perehdytään perhesuhteiden yhteiskunnalliseen ja oikeudelliseen säätelyyn. Opintojaksossa tutkitaan perheen ja hyvinvointivaltion suhdetta sekä perheen arkea.

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Opintojakso on osa perheopintojen perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• perheopinnot