Avoin yo, Rikos ja kulttuuri, lv. 2018 - 2019

Suoritettuaan opintojakson opiskelija

• ymmärtää rikollisuuden olevan riippuvainen kunkin aikakauden ja yhteiskunnan määritelmistä
  • osaa pohtia rikollisuutta niin rikoksen tekijöiden kuin heihin liitettyjen oletuksienkin kannalta
  • tunnistaa rikollisuuden taustalla olevat yhteiskunnalliset tekijät, kuten varallisuuden ja yhteiskunnallisen vallan jakautumisen

Opintojaksolla perehdytään rikollisuuteen eri historiallisissa konteksteissa ja näkökulmissa sekä rikollisuuden taustalla oleviin yhteiskunnallisiin tekijöihin.

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Opintojakso on osa historian aineopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• historian aineopinnot
  • kulttuurihistoria