Avoin yo, Academic Reading, lv. 2017-2018

Lähiopetus

Learning outcomes

On completion of the course, students are expected to:

• have developed appropriate strategies for extensive and intensive reading (e.g. to skim, scan and locate the main points)

• have learnt academic study skills required for critical information management and evaluation (e.g. search, use and evaluate electronic tools and references)

• be able to identify various types of academic research reporting types  and argumentation (e.g. qualitative vs. quantitative research reports, reviews, argumentative texts)

• to be able to identify and distinguish disciplinary and intercultural  conventions and concepts, and terminology used in the field

• know how to discuss, summarise, synthesise and formulate research information in their own words orally and in written form in Finnish and/or in English

• be able to do self and peer assessments and to work in teams.

Humanististen, kasvatustieteellisten, matemaattis-luonnontieteellisten, kauppatieteellisten ja yhteiskuntatieteellisten alojen sekä avoimen yliopiston terveystieteiden opiskelijoille tarkoitettu, Jyväskylän yliopiston kandidaatin tutkintoihin vaadittava akateemisen tason englannin kielen tekstinymmärtämisen kurssi. Huomaathan, että väylähakuun / kandidaatin tutkintoon vaaditaan yleensä myös englannin kielen suullisen kielitaidon kurssi.

The course focuses on developing critical academic reading skills and strategies, as well as vocabulary strategies for reading extensive discipline specific texts. Information management and activation of communication skills will also be included. The focus of the course varies depending on the discipline, student needs etc.

Proficiency level

B2 -> C1 (European framework)

Lähtötasona lukion kielitaito tai sitä vastaavat taidot englannissa.

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta: https://www.avoin.jyu.fi/oppiaineet/englanti.

• englanti
  • englannin kielen kirjallinen taito
  • english language
  • englannin kieli