Avoin yo, Liiketoimintaosaamisen perusteiden soveltaminen, lv. 2017 - 2018

Etäopetus

Opintojakso on yhteenvetokurssi (cap stone), jonka suoritettuaan opiskelija ymmärtää liiketoimintaosaamisen eri osa-alueiden merkityksen aidossa liiketoimintaympäristössä ja osaa soveltaa eri peruskursseilla oppimiaan asioita käytännössä.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain (syksyllä 2017 tai keväällä 2018) ja suorittaa sen etäopiskellen.

Markkinoinnin, johtamisen, laskentatoimen, yrittäjyyden ja viestinnän johtamisen peruskursseilla opittu teoreettinen perusta muodostaa lähtökohdan yhteenvetokurssin tehtävien ratkaisemiseen.

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Opintojakso on osa liiketoimintaosaamisen perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, opintojen suoritustavoista ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivulta: www.avoin.jyu.fi/oppiaineet/kauppatieteet

• liiketoiminta
  • liiketoimintaosaamisen peruskäsitteet