Avoin yo, Interdisciplinary Communication Skills, lv. 2018 - 2019

Lähiopetus

Learning outcomes

After completion of the course students are expected to:

• communicate orally, with confidence, in formal and informal situations in an academic and workplace context
  • prepare and deliver a professional presentation that follows internationally accepted norms
  • recognize, understand and adjust to fundamental intercultural differences in communication
  • work purposefully in groups, negotiating and building on the contributions of others to complete tasks
  • present information and argue clearly, concisely, and persuasively to others
  • master their field-specific vocabulary
  • be familiar with and use various resources to facilitate and support the above

Humanististen, kasvatustieteellisten, matemaattis-luonnontieteellisten ja yhteiskuntatieteellisten alojen (XENX003) ja kauppatieteellisten alojen (XENT003) sekä avoimen yliopiston terveystieteiden opiskelijoille (XENL003) tarkoitettu, Jyväskylän yliopiston kandidaatin tutkintoihin vaadittava akateemisen tason englannin suullisen kielitaidon kurssi. Huomaathan, että väylähakuun / kandidaatin tutkintoon vaaditaan yleensä myös englannin kielen tekstinymmärtämisen kurssi.

Students will enhance their oral communication skills in academic and professional situations relating to their own field and future profession. Students will become familiar with the conventions and cultural considerations associated with spoken production and interaction. In addition students will develop communication confidence and team working skills.

Proficiency level

B2 -> C1 (European framework)

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta: https://www.avoin.jyu.fi/fi/opintotarjonta/viestinta-ja-kieliopinnot/kieliopinnot#englanti

• englanti
  • english language
  • englannin kielen suullinen taito