Avoin yo, Kielitaidon erityiskysymyksiä, lv. 2017-2018

Etäopetus

Opintojakson suoritettuaan opiskelija

• tuntee kielitaidon arviointiin liittyvää tieteellistä keskustelua ja kehityssuuntia (esim. kielitaidon osa-alueiden integraatio, teksti- ja monilukutaito, erityisryhmien arvioinnin kysymykset, testausjärjestelmien kehittäminen)
  • tuntee kielitaidon arviointiin liittyvää kielipoliittista ja yhteiskunnallista keskustelua
  • osaa vertailla ja analysoida eri arviointitapoja ja ymmärtää niiden sovellusmahdollisuudet ja pedagogiset ulottuvuudet.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain ja suorittaa sen etäopiskellen.

Opintojaksolla opiskelija tutustuu kielitaidon arvioinnin kehityssuuntiin sekä arvioinnin kysymyksiin osana kielipoliittista ja yhteiskunnallista kontekstia. Opiskelija syventyy valitsemaansa arvioinnin teemaan ja suunnittelee siihen liittyvän arviointikokonaisuuden.

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Opintojakso on osa suomi toisena ja vieraana kielenä -aineopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• suomi toisena ja vieraana kielenä -aineopinnot
  • suomi toisena kielenä
  • suomi vieraana kielenä