Avoin yo, Terveystiedon monitieteinen aineopintokokonaisuus, lv.2017-2018

Lähiopetus, Etäopetus
350,00 Euroa

Voit ilmoittautua ja aloittaa opinnot milloin vain syksystä 2017 kesään 2018 sekä suorittaa ne pääosin etäopiskellen.

Terveystiedon aineopinnoissa syvennät perusopinnoissa oppimaasi. Syvennät osaamistasi terveystiedon opettajan työssä tarvittavaa kokonaisosaamista, joka rakentuu tutkivasta otteesta, sisällöllisestä aineenhallinnasta, pedagogisesta ja vuorovaikutusosaamisesta, eettisestä osaamisesta, itsetuntemuksesta, oppilaantuntemuksesta sekä toimintaympäristön tuntemuksesta.

Terveystiedon opinnot pätevöittävät terveystieto -oppiaineen opettamiseen. Opettajan pedagogisiin opintoihin yhdistettynä terveystiedon perus- ja aineopinnot vastaavat maisterin tutkinnon suorittaneilla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (14.12.98/986) mukaisia vähintään 60 opintopisteen laajuisia opetettavan aineen opintoja.

Aineopintoihin sisältyvät opintojaksot

• TERV111 Asiantuntijuus terveystiedon opetuksessa (4 op)
  • LLTY011 Ravitsemus ja liikunta (4 op)
  • TERV112 Terveystiedon sisällöt II - Seksuaaliterveys (3 op)
  • TERV113 Terveystiedon sisällöt II - Ihminen, ympäristö ja hyvinvointi (3 op)
  • TERV114 Terveystiedon sisällöt II - Mielenterveys ja tunneosaaminen (3 op)
  • TERV115 Terveystiedon sisällöt II - Uni, lepo ja jaksaminen (3 op)
  • TERV116 Terveystiedon oppiminen digitaalisissa ympäristöissä (3 op)
  • TERV107 Terveystiedon opettajaharjoittelu (6 op)
  • TERV110 Terveystiedon didaktiikan syventäminen (6 op)

HUOM! Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet terveystiedon monit. perusopinnoissa opintojakson Terveystiedon sisällöt I, Seksuaaliterveys (3 op), suorittavat aineopinnoissa TERV112 opintojakson sijaan opintojakson TERV007 Terveystiedon sisällöt I, Kulttuuri ja terveys (3 op).

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Tarkat tiedot terveystiedon monitieteisestä aineopintokokonaisuudesta, opintojen suoritustavoista ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta: https://www.avoin.jyu.fi/oppiaineet/terveystieteet

• terveyskasvatus
  • terveystieto