Avoin yo, Aikuisen oppiminen, lv. 2018-2019

45,00 Euroa

Opintojakson tehtyään opiskelija osaa:

• tunnistaa ja jäsentää oppimiskäsityksiä
  • tarkastella perustellen aikuisen oppimiseen vaikuttavia tekijöitä omassa oppimisessaan
  • hahmottaa aikuisten oppimisen yksilöllisenä ja sosiaalisena ilmiönä

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain syksystä 2018 kesään 2019 ja suorittaa sen etäopiskellen.

Käsitykset siitä, mitä oppiminen on ja miten sitä voidaan edistää, ovat vaihdelleet historian saatossa. Perusolettamuksia, joita kulloinkin tehdään oppimisen luonteesta, kutsutaan oppimiskäsityksiksi. Jaksossa perehdytään erilaisiin oppimiskäsityksiin ja oppimiseen vaikuttaviin tekijöihin sekä sovelletaan lähteistössä kuvattua aikuisen oppimiseen/omaan oppimiseen.

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Opintojakso on osa aikuiskasvatustieteen perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• aikuiskasvatus
  • aikuiskasvatustiede