Avoin yo, Lastenkulttuuri, lv. 2017-2018

Opintojakson suoritettuaan opiskelija

• tuntee lapsuutta sekä lastenkulttuuria koskevia luokitteluja, käsitteitä ja tutkimusnäkökulmia,
  • osaa eritellä ja analysoida lasten kulttuurista toimijuutta ja heidän kulttuuriinsa kuuluvia ilmiöitä sekä
  • osaa arvioida erilaisia lastenkulttuurin tutkimustraditioita ja soveltaa niitä lapsille suunnattuihin kulttuurituotteisiin, kuten kirjallisuuteen.

Opintojaksoa on mahdollista suorittaa myös yksittäisenä opintojaksona, jolloin edeltäviä opintoja ei tarvitse olla suoritettu. Opintojaksoa suositellaan erityisesti opettajille, lastentarhanopettajille ym. lasten kanssa työskenteleville.

Lasten oma kulttuuri ja lapsille suunnattu kulttuuri eri näkökulmista kuten lapsuuden ympäristöt, leikki, sukupuoli, kulutus

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Opintojakso on osa kirjallisuuden aineopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• kirjallisuus
  • kirjallisuuden aineopinnot