Avoin yo, Johdatus toisen kielen oppimiseen, lv. 2017-2018

Lähiopetus

Opintojakson suoritettuaan opiskelija

• tuntee toisen ja vieraan kielen oppimista koskevan tutkimuksen pääsuuntauksia ja keskeisiä kysymyksiä
  • ymmärtää erilaisten kielenoppimiskäsitysten vaikutuksen opetukseen ja oppimiseen
  • tuntee suomen kielen yleispiirteitä toisen kielen oppimisen kannalta
  • ymmärtää oppijoiden erilaisuuden.

Opintojaksolla tutustutaan toisen ja vieraan kielen oppimisen tutkimuksen pääsuuntauksiin ja keskeisiin kysymyksiin sekä pohditaan näiden vaikutusta opetukseen ja oppimiseen. Lisäksi jaksolla käsitellään suomen kieltä toisen kielen oppimisen kohteena.

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Opintojakso on osa suomi toisena ja vieraana kielenä -perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• suomen kielen perusopinnot
  • suomen kieli ja kirjallisuus