Avoin yo, Työssäoppiminen I, lv. 2017-2018

Lähiopetus, Etäopetus

Opintojakson suoritettuaan opiskelija

• tuntee museon erityispiirteitä työympäristönä ja sen toimintaa kulttuuriperintöorganisaationa,
  • osaa soveltaa aiemmin oppimaansa käytännön työtehtävissä sekä
  • osaa kuvata ja arvioida omaa suoriutumistaan ja omaa osaamistaan museotyöntekijänä.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain ja suorittaa sen pääosin etäopiskellen.

Opintojakson aikana perehdytään käytännön kokemuksen kautta museotyöhön, tutustutaan museoorganisaatioon ja museon toimintaperiaatteisiin sekä hankitaan perusvalmiudet museotyöstä suoriutumiseen.

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Opintojakso on osa museologian perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• museologia
  • museologian perusopinnot