Avoin yo, Musiikkiterapian filosofinen ja menetelmällinen perusta, lv. 2017-2018

Lähiopetus

Opintojakson suoritettuaan opiskelija

• tunnistaa musiikkiterapian filosofisen perustan olennaisia sisältöjä
  • hahmottaa musiikkiterapian perusmenetelmien soveltamisen ehtoja ja edellytyksiä erilaisissa kohderyhmissä ja asiakastilanteissa
  • ymmärtää musiikkiterapian perusmenetelmien muuntuvuuden erilaisten taustateoreettisten oletusten ja kliinisten lähtökohtien vaikutuksesta.

Yksittäisen opintojakson suorittamisesta neuvoteltava erikseen.

Musiikkiterapian yleistä perustelua sekä sen perusmenetelmien lähtökohtien ja soveltamisen perusteita teorian ja käytännön näkökulmista.
Teorian ja kliinisen käytännön vuoropuhelua.

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Opintojakso on osa musiikkiterapian perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• musiikkiterapia
  • musiikkiterapian perusopinnot