Avoin yo, Perhe ja yksilö, lv. 2018-2019

Etäopetus
75,00 Euroa

Opiskelija oppii tarkastelemaan perhettä kehitys- ja oppimisympäristönä, erittelemään perheen sisäisiä ja ulkoisia vuorovaikutussuhteita, hahmottamaan perheessä ja parisuhteessa esiintyviä vaikeita ongelmia ja näkemään perheeseen sisältyviä voimavaroja.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain ja suorittaa sen etäopiskellen.

Opintojaksolla tutustutaan perheen psykologiaan kehityspsykologian, sosiaalipsykologian ja/tai kliinisen psykologian alueilla. Tehtävät tarjoavat tietoa lapsen kehityksestä ja kasvusta perheessä, perhearjesta ja perhesuhteista eri tilanteissa sekä perheissä ilmenevistä ongelmista kuten väkivallasta ja kaltoinkohtelusta, päihderiippuvuudesta ja mielenterveysongelmista sekä näistä selviämisen mahdollisuuksista.

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Opintojakso on osa perheopintojen perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• perheopinnot