Avoin yo, Kasvatusalan vuorovaikutusosaaminen, lv. 2017-2018

Lähiopetus, Etäopetus

Kurssin voi suorittaa vain samanaikaisesti kasvatustieteen perusopintojen opintojakson KTKP010 Oppiminen ja ohjaus (5 op) kanssa.

Opintojakson suoritettuaan opiskelijan odotetaan

• ymmärtävän vuorovaikutuksen merkityksen kasvatusalan opiskelussa ja asiantuntijatehtävissä
  • osaavan analysoida viestinnän ja vuorovaikutuksen merkitystä ja muotoja koulutus- ja akateemisessa yhteisössä
  • kehittäneen osaamistaan sekä tieteellisten tekstien vastaanottajana että tuottajana
  • omaksuneen sellaiset tieteellisen viestinnän perusvalmiudet, joita hän pystyy hyödyntämään yliopisto-opinnoissaan
  • ymmärtävän tieteellisen keskustelun ja kirjoittamisen konventioiden välttämättömyyden tiedeyhteisön toiminnan kannalta.

• vuorovaikutusosaamisen erittely
  • kasvatusalan konteksteissa esiintyvien vuorovaikutus- ja ryhmäilmiöiden havainnointi, tutkiminen sekä niistä keskusteleminen ja kirjoittaminen

Maksullisuus

Opintojakso on lukuvuonna 2017-2018 maksuton JY:n avoimen yliopiston opiskelijoille. Kurssin voi suorittaa vain samanaikaisesti kasvatustieteen perusopintojen opintojakson KTKP010 Oppiminen ja ohjaus (5 op) kanssa, joka on opiskelijalle maksullinen.

Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta: https://www.avoin.jyu.fi/oppiaineet/kasvatustiede/kasvatusalan-vuorovaikutusosaaminen.

• kirjoitusviestintä
  • äidinkielen viestintä