Avoin yo, Maailmankuvien filosofia, lv. 2018 - 2019

Etäopetus

Opiskelija tuntee tieteellisten maailmankuvien päälinjat antiikista nykyaikaan ja osaa kuvata tieteellisten murrosten myötä käynnistyneet ajattelutapojen muutokset. Opiskelija tuntee luonnontieteiden kehityksen filosofisen taustan ja pääpiirteissään myös merkittävimpien luonnontieteellisten teorioiden pääkohdat sekä kykenee kuvaamaan teknologian kehittymisen päälinjat.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain syksystä 2018 kesään 2019 ja suorittaa sen etäopiskellen.

- Antiikin luonnonfilosofia ja tieteenfilosofia
- Uuden ajan ja modernin ajan tieteellinen maailmankuva ja tieteenfilosofia
- Nykytieteen merkittävimmät maailmankuvat sekä tieteenfilosofiset taustat

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Opintojakso on osa elämänkatsomustiedon opintokokonaisuutta. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• aineenopettaja
  • elämänkatsomustieto