Avoin yo, Markkinointitutkimus, lv. 2017-2018

Etäopetus

Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää, mikä on markkinointitutkimustiedon merkitys markkinoinnin suunnittelussa ja liiketoiminnan päätöksenteossa.

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa:

• määritellä markkinointitutkimuksen keskeiset käsitteet
  • arvioida markkinointitutkimuksia ja käyttää markkinointitutkimuksella tuotettua tietoa markkinoinnin päätöksenteon tukena
  • suunnitella ja raportoida käytännön markkinointitutkimustyön

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain (syksyllä 2017 tai keväällä 2018) ja suorittaa sen etäopiskellen.

Opintojaksolla kehitetään taitoja ymmärtää ja arvioida markkinointitutkimusta, jota käytetään liiketoiminnan kehittämiseen ja ongelmanratkaisuun. Kurssin aiheina ovat markkinointitutkimuksen vaiheet, otantamenetelmät, kyselylomakkeen tekeminen, tutkimusaineiston analysointi, hypoteesien testaus sekä liiketoiminnan ongelmien analyyttinen jäsentäminen. Opintojaksolla käydään läpi markkinointitutkimuksessa käytettävät sekä määrälliset että laadulliset aineistonkeruu- ja analysointimenetelmät.

Maksullisuus

Opinnoista peritään opintomaksu. Voit maksaa opintomaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai valita sähköisen laskun.

Opintojakso on osa markkinoinin aineopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, opintojen suoritustavoista ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivulta: www.avoin.jyu.fi/oppiaineet/kauppatieteet

• markkinointi