Avoin yo, Ajankohtainen perhetutkimus, lv. 2020 - 2021

Etäopetus
75,00 Euroa

Opiskelija on perehtynyt valitsemaansa perheteemaan tutkimuksen avulla. Hän pystyy tarkastelemaan ilmiötä käsitteellisesti ja tieteellisen tutkimustiedon valossa. Opiskelija oppii soveltamaan tutkimustietoa ajankohtaisessa, perhettä koskevassa keskustelussa.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain syksystä 2020 kesään 2021 ja suorittaa sen etäopiskellen.

Opiskelija voi valita itseään kiinnostavan vaihtoehdon tarjolla olevista, eri tieteenalojen perhetutkimukselle rakentuvista perheteemoista. Valinnaiset teemat perustuvat ajankohtaiseen perhetutkimukseen.

Opintojakso on osa perheopintojen perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• perheopinnot