Avoin yo, Harjoittelu: Tutustuminen kasvatusalan toimintaympäristöihin (aikuiskasvatustiede), lv. 2020-2021

Etäopetus
75,00 Euroa

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa

• muodostaa näkemyksen kasvatusalan työelämästä ja -tehtävistä (opetus ja ohjaus, hallinto, asiantuntijatehtävät ja tutkimus)
  • tarkastella teoreettisten näkökulmien valossa kasvatusalan toimintaympäristöissä vaadittavaa osaamista sekä
  • ymmärtää teoreettisen tiedon merkityksen kasvatusalan toimintaympäristöjen ja tehtävien kehittämisessä

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain syksystä 2020 kesään 2021 ja suorittaa sen etäopiskellen.

• kasvatusalan toimintaympäristöt
  • kasvatus- ja aikuiskasvatustieteilijän työtehtävät
  • kasvatusalan osaaminen

Opintojakso on osa aikuiskasvatustieteen aineopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• kasvatustiede
  • aikuiskasvatustiede