Avoin yo, Johdon ja henkilöstön kehittäminen, lv. 2019-2020

Etäopetus

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa:

• selittää johdon ja henkilöstön kehittämisen johtamis- ja organisaatioteoreettisen taustan
  • vertailla ja problematisoida erilaisten kehittämismallien perusolettamuksia ja näkökulmia
  • suunnitella ja arvioida johdon ja henkilöstön kehittämisen käytäntöjä ja arvioida oman ryhmänsä sekä toisten ryhmien työtä ja tuotoksia.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain syksystä 2019 kesään 2020 ja suorittaa sen etäopiskellen.

Johdon ja henkilöstön kehittämisen johtamis- ja organisaatioteoreettinen ajankohtainen keskustelu, lähtökohdat ja historiallinen tausta. Lisäksi kehittämisen tehtäväkenttä, roolit ja vaikuttaminen sekä trendit (strategiat, prosessit, työkalut ja mallit).

Opintojakso on osa henkilöstöjohtamisen perusopintoja ja johtamisen aineopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivulta.

• henkilöstön kehittäminen
  • johdon kehittäminen
  • johdon ja henkilöstön kehittäminen
  • johtaminen