Avoin yo, Kirjallisuuden pedagogiikka, lv. 2020 - 2021

Etäopetus

Opintojakson suoritettuaan opiskelija

• tuntee peruskoulun ja lukion kirjallisuudenopetuksen historiallisen ja nykyisen aseman sekä merkityksen

• pystyy soveltamaan kirjallisuustieteellistä osaamistaan koulujen kirjallisuudenopetuksessa

• suomi toisena kielenä ja kirjallisuus -opetukseen erikoistuvat opiskelijat pystyvät soveltamaan osaamistaan suomea ei-äidinkielenään puhuvien kirjallisuuden opetukseen.

Voit ilmoittautua ja aloittaa opinnot milloin vain syksystä 2020 kesään 2021 sekä suorittaa ne täysin etäopiskellen.

Opintojaksolla perehdytään kirjallisuuden opetukseen eri koulutusasteilla. Jakson pääsisältöä ovat peruskoulun ja toisen asteen kirjallisuudenopetuksen taustat, tavoitteet, sisällöt ja käytännöt. Jaksolla on mahdollisuus erikoistua suomi toisena kielenä ja kirjallisuus -opetuksen kirjallisuuspedagogiikkaan.

Opintojakso on osa kirjallisuuden aineopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• kirjallisuus
  • kirjallisuuden aineopinnot