Avoin yo, Kliininen psykologia II, lv. 2020 - 2021

Etäopetus

Opintojakson suoritettuaan opiskelija tunnistaa mielenterveyshäiriöiden diagnoosiluokituksia ja häiriöihin liittyviä keskeisiä piirteitä. Hän osaa tarkastella kriittisesti ja monipuolisesti mielenterveyshäiriöitä ja niiden luokittelujärjestelmiä. Opiskelija tietää mielenterveyshäiriöiden tutkimuksen perusteista ja niiden hoitomenetelmistä.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain syksystä 2020 kevääseen 2021 sekä suorittaa sen etäopiskellen.

Opintojakson aikana perehdytään interventiotutkimuksen perusteisiin, erilaisiin diagnoosiluokituksiin ja niihin liittyviin määritelmiin sekä häiriöiden arviointiin liittyviin ongelmiin. Lisäksi käsitellään häiriöiden kehittymistä, perehdytään yleisellä tasolla psyykkisten häiriöiden interventiomenetelmiin sekä niihin liittyviin sovelluksiin.

Opintojakso on osa psykologian aineopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• psykologia
  • kliininen psykologia