Avoin yo, Lapsen ja nuoren kasvu ja kehitys, lv. 2020 - 2021

Etäopetus

Opintojakson suoritettuaan opiskelija

• hallitsee kehitys- ja kasvatuspsykologian keskeisiä käsitteitä, teorioita ja tutkimustuloksia elämänkulkuajattelun näkökulmasta
  • tiedostaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehitykseen liittyviä tarpeita ja mahdollisuuksia
  • osaa kuvata kokonaisvaltaisen kehityksen pääpiirteet ja miten kehitystä voidaan tukea

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain syksystä 2020 kesään 2021 ja suorittaa ne pääosin etänä.

• Ihmisen kehitys elämänkulun eri vaiheissa, muutos ja jatkuvuus.
  • Tieteidenvälinen näkökulma ihmisen fyysisen aktiivisuuden edellytyksiin ja mahdollisuuksiin.
  • Kehityspsykologisen lähestymistavan peruskäsitteet.
  • Fyysinen kasvu ja motorinen kehitys lapsuudessa.
  • Sosio-emotionaalinen kehitys ja se, miten nämä näkyvät lapsen toiminnassa ja oppimisessa.
  • Pätevyydenkokemukset ja motivaatio kouluiässä ja nuoruudessa.
  • Kognitiivinen kehitys lapsuudessa ja nuoruudessa ja sen huomioon ottaminen opetuksessa ja ohjauksessa.

Opintojakso on osa terveystieteiden perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• terveystieto
  • terveys