Avoin yo, Liiketoimintaosaamisen perusteiden soveltaminen, lv. 2019-2020

Etäopetus

Opintojakso on yhteenvetokurssi (cap stone), jonka suoritettuaan opiskelija ymmärtää liiketoimintaosaamisen eri osa-alueiden merkityksen aidossa liiketoimintaympäristössä ja osaa soveltaa eri peruskursseilla oppimiaan asioita käytännössä.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain syksystä 2019 kesään 2020 ja suorittaa sen etäopiskellen.

Markkinoinnin, johtamisen, laskentatoimen, yrittäjyyden ja viestinnän johtamisen peruskursseilla opittu teoreettinen perusta muodostaa lähtökohdan yhteenvetokurssin tehtävien ratkaisemiseen.

Opintojakso on osa liiketoimintaosaamisen perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, opintojen suoritustavoista ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivulta.

• liiketoiminta
  • liiketoimintaosaamisen peruskäsitteet